A Nod32 talált egy olyan vírust nekem, hogy: Műveleti memória = C:\Windows\Microsoft. NET\Framework\v 2. \AppLaunch. Exe?
Figyelt kérdés
Aki ért hozzá meg mondaná ez ellen tenni,ugyan is a nod nem tudja kiirtani.
Kártevő : Win32/ainslot.AA féreg.
#műveletimemória
2012. okt. 5. 14:16
1/17 anonim válasza:
Csökkentett módban sem tudja irtani?
2/17 A kérdező kommentje:
Azt hogyan kell? :)
2012. okt. 5. 14:33
3/17 A kérdező kommentje:
Megpróbálom.
2012. okt. 5. 14:36
4/17 anonim válasza:
Induláskor f8-at nyomsz, rendszergazdaként belépsz, és futtatod a nodot az egész gépen, az meg vmit lép rá.
Itt sikerről számolt be a kollégád:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__2..
Én ilyet még nem szereztem be, úgyhogy nemtom milyen genyó, de a salityval megkínlódtam 1 napot, mikorra kinyírtam, de sztem ez nem olyan agresszív.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem sikerül,és nagyon lassítja a gépet :S
2012. okt. 5. 14:51
6/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan egy üzenetet alig tudok leirni skypeon.
2012. okt. 5. 14:52
7/17 A kérdező kommentje:
Miért ír hibát nod csökkentett módban?
2012. okt. 5. 17:42
8/17 anonim válasza:
9/17 A kérdező kommentje:
Hiába állítom le feladatlkezelőbe majd megpróbálom törölni,újra és mégse gomb jön elő,és nem lehet,megpróbáltam normális módban,és csökkentett módban is,de nem működik.
2012. okt. 5. 23:02
10/17 A kérdező kommentje:
Míg leállítom a feladatkezelőbe minden jó,de miután elindul belassul az egész gép,és kb 20mp mire ujra bejön.
2012. okt. 5. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!