Ez jó virusölö?
Figyelt kérdés
panda antivirus pro 20122012. okt. 2. 11:39
11/20 A kérdező kommentje:
jó csak kéne a Vipre-hoz egy serial kód
2012. okt. 2. 15:18
12/20 Karesz6969 válasza:
A Google a barátod....Neked is kérdező:-)))
14/20 A kérdező kommentje:
jaja kérdeztem a google-t de nem adott értelmes választ
2012. okt. 2. 16:40
15/20 Karesz6969 válasza:
Meg kell tanulni a Google nyelvén kérdezni...akkor menni fog:-))
16/20 anonim válasza:
Nem tudsz helyesen írni, és még a google-hoz is hülye vagy. Hogy sikerült erre az oldalra regisztrálni?
17/20 anonim válasza:
Hát tessék, itt van neked a letölthető és telepíthető Avast. De azt tudod, hogy csak rendszergazdaként tudod telepiteni?
18/20 anonim válasza:
[link] Ez az eredeti oldal előző valami vacak oldalt linkelt ahol már megvan buherálva.
19/20 Ian Catman válasza:
Én tapasztalatom (és barátaim) szerint is jelenleg az Avast a piacvezető, átvette az AVG és mások szerepét is, nagyon modern, sokoldalú (eredetileg német) vírusvédő, gyakran és gyorsan frissít, és ingyen van (van Pro is, de nem annyival jobb, mint amennyivel többe kerül). Erről még nem hallottam rosszat.
De egyszerre kettőt semmiképp ne futtass, ha újat telepítesz, előtte szigorúan (nem egyszerű törléssel, hanem Revo uninstaller-rel vagy hasonló alapos, root-ba hatoló nyomokat is törlő programmal irtsd ki az előzőt és azonnal telpítsd az újat, különben összeakadnak és egymást is vírusnak nézik.)
20/20 A kérdező kommentje:
Revo uninstaller-t használok
2012. okt. 3. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!