Vírusgyanús a gépem, de egyik antivírus sem talált semmit. Vigyem szervizbe? Vagy csak a hardver garanciás?
Figyelt kérdés
Pár hete hatalmas adatforgalom zajlik a torrent programomon keresztül (Vuze), akkor is, ha nem töltök semmit. ESET Smart Securityvel vizsgáltam a rendszert, majd Kasperskyvel, de semmi gyanúsat nem találtak. Pedig valami bűzlik Dániában... Mit tegyek? Érdemes szervizbe vinni átvizsgáltatni? Még érvényes a garanciám, de ilyen esetekre vajon kiterjed-e?...help :(2009. aug. 3. 14:38
11/15 anonim válasza:
Tényleg béna vagy. Rendszervisszaállitás, bal oldalon alul kattints a szövegre, ami KÉK és alá van húzva, akkor feldob egy ablakot. Ott nézd meg a FELSŐ menűben. Kiveszed a pipát, Ok, ezzel ki van kapcsolva a Figyelés. Rá fog kérdezni, de ne törödj vele (igen és kész). Ha kész a virusirtás, kapcsold ugyanigy vissza.
12/15 A kérdező kommentje:
áháá, de nekem vistám van. ott kicsit más a dizájn. gondolom, rendszer -> rendszervédelem -> rendszervisszaállítás kikapcsolása... ugye jófele kapirgálok?...
2009. aug. 4. 22:28
13/15 anonim válasza:
Akkor igen, nekem XP Home van a gépemen.
14/15 A kérdező kommentje:
ezzel megoldódott a rejtély, miért nem találtam meg azonnal. na most folyamatban van az ellenőrzés, de egyelőre így sem talált semmit... ettől függetlenül még egyszer köszönöm a tanácsokat. a remény hal meg utoljára.
2009. aug. 5. 11:44
15/15 anonim válasza:
Futtasd le még egyszer ezzel a Rendszer-visszaállitás kikapcsolással, aztán ne kapcsold vissza rögtön, hanem inditsd újra a gépet. Csak utána kapcsold vissza a Figyelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!