Vírusgyanús a gépem, de egyik antivírus sem talált semmit. Vigyem szervizbe? Vagy csak a hardver garanciás?
Mivelhogy P2P-ről van szó felhasználják a te sávszélességedet is a tartalom "szétosztására" ami Vuze esetében a HD minőségű videó.
a garancia csak a hardverre érvényes.
az hogy "szétcseszed" vlmi programmal, az a te hibád.
amúgy igen, az a probléma, hogy olyan programot használsz, amihez nem értesz. és abból is a legtrébbet.
utorrent vagy bitcomet használj.
pontatlanul fogalmaztam. onnan vettem észre, hogy valami nincs rendjén, hogy jóval többet töltött le mp-enként (a tűzfal szerint is), mint amennyi az éppen töltött torrentek sebessége volt. olyan, mintha valami láthatatlant töltene LE. a feltöltés természetesen ment, osztottam, ami megvolt. kísérletképp leállítottam minden folyamatban levő töltést, és akkor is több 10 kb-ot szedett mpenként. régóta használom a progit, eddig normálisan működött.
köszönöm a válaszokat.
újfent köszönöm!
az "ereszd rá" az egész számítógépre szólt? mármint teljes ellenőrzést futtassak? vagy vmi konkrét részét vizsgáltassam?....
béna vagyok, a rendszervisszaállítás varázslóban nem leltem meg a "figyelést" -.-'
még próbálkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!