Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » 32 karakteres jelszavam van...

32 karakteres jelszavam van freemail-en, mennyi időbe kerülne ezt feltörni egy átlag embernek, hacker progikkal?

Figyelt kérdés
kölönböző karakterekteres a jelszavam pl: 8r?T7$q ...és így tovább.

2012. szept. 22. 21:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Megváltoztattam a facebook jelszavamat is, ehhez hasonlóra. Facebook fiókot is ilyen nehéz feltörni? találtam ezt az oldalt, és nem tudom mennyire hatásos [link]

[link]

régebben volt egy ürge 2000Ft-ért adta a trükköket, hackprogramokat, mezei felhasználóknak, ugyanilyen oldalról, ezek tényleg működhetnek? pl. ha nem brute force-ot használ, akk mivel töri fel?

2012. okt. 2. 18:21
 12/16 A kérdező kommentje:
csak azért félek, mert egy közeli ismerősöm felnyomta a facebookomat is, és ha pl ilyen progikat használ...nemtudom :S
2012. okt. 2. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Megnéztem az oldalt. Ha a letöltésre kattintok, nem történik semmi... Nagyon hatásos lehet...
2012. okt. 2. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
A másik böngészőm behozta a feltores.com oldalt. Azon minden van csak az nem amit ígér... Erről ennyit...
2012. okt. 2. 19:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezek a programok semmit nem érnek, csak átverés az ÖSSZES.
2012. okt. 2. 19:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2012. okt. 3. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!