Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi történhet ha bárki is...

Mi történhet ha bárki is megszerzi az ip címem? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szájhősök kíméljenek.

Nah szóval mit tehet ha megszerezte az IP-m????

Csak mert itt van egy ip: 123.35.212.139

Nem tudom kié de biztos van egy ilyen.

Szóval hova írja be vagy mit kezd vele????

2012. aug. 27. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Tessék ez alapján Koreai [link]
2012. aug. 27. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem-Nem-Nem.

Ez csak egy példa volt.

Csak mert mindenki azt írja hogy jajj mert megszerzi a szomszéd pistike és ő majd belenyúl a gépembe....

És én ezt hülyeségnek tartom.

Mert ha én ki is írnám ide az ipm mi lenne?? xDD

Melyik fogykós akar belépni a gépembe??

Mert az neki sok ideje,munkája és ő arról megbizonyosodik hogy érdemes-e.

Nah és most heteket dolgozna míg belépne a gépembe és mi lenne? xDD

Megnézné az erdélyi nyaralásom képeit???

Minek törné az e-mailjeimet?? Hetek neki és semmit nem talál..

Én meg észrevenném hogy valaki kutakodik, kihúznám az internetet a konektorból és újra telepíteném a gépem.

De ő egyáltalán hogyan lép be???

Vagy hogy csinálja egy ip-ből?

Gondolom a hálózati port okon keresztül..

2012. aug. 27. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:

figyelj... az internetet te sehogy nem fogod kihúzni a konnektorból. a másik, hogy mi a fenének újrarakni a gépet? ha újraindítod a routert valszeg kapsz új ip-t. a következő, hogy a szomszéd pistike biztos nem fog a gépedben turkálni, akkora biztonsági rések csak nincsenek. a következő, hogy te hogy veszed észre, ha valaki turkál ott. eléggé paranoiás vagy, a másik pedig, hogy nem nagyon értesz ehhez.

Ne fossál.

2012. aug. 27. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha van nyitott portod (mindenképp van, ha internetezel), és az épp sebezhető, és nincs tűzfalad sem mondjuk, akkor bele lehet buherálni a gépedbe. Profibbak a tűzfalat is kijátszhatják.

De nem a chates Vér Istvánok.

2012. aug. 28. 00:27
 5/5 Alex Fly ***** válasza:
Kis hazánkban általában dinamikus IP-t kapnak a gépek, így a Pistike cseszheti, mert a következő csatlakozásnál újat kapsz (ha fix címed van, akkor nem). De ahhoz, hogy bejusson a gépbe, nem elég az IP. És egy megfelelő tűzfal ellen neki esélye sincs. Akinek van, az meg mit kezd vele? Mondjuk feltelepít egy kis proggyt, hogy a géped egy zombi legyen a botnetjében -ma ez az üzlet ilyen körökben. Vagy mailcímet/jelszót/bankkártyaszámot/kódokat lopkod, majd jó pízér eladja -hátha jó lesz még valamire...
2012. aug. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!