Mi történhet ha bárki is megszerzi az ip címem? Többi lent
Sziasztok.
Szájhősök kíméljenek.
Nah szóval mit tehet ha megszerezte az IP-m????
Csak mert itt van egy ip: 123.35.212.139
Nem tudom kié de biztos van egy ilyen.
Szóval hova írja be vagy mit kezd vele????
Nem-Nem-Nem.
Ez csak egy példa volt.
Csak mert mindenki azt írja hogy jajj mert megszerzi a szomszéd pistike és ő majd belenyúl a gépembe....
És én ezt hülyeségnek tartom.
Mert ha én ki is írnám ide az ipm mi lenne?? xDD
Melyik fogykós akar belépni a gépembe??
Mert az neki sok ideje,munkája és ő arról megbizonyosodik hogy érdemes-e.
Nah és most heteket dolgozna míg belépne a gépembe és mi lenne? xDD
Megnézné az erdélyi nyaralásom képeit???
Minek törné az e-mailjeimet?? Hetek neki és semmit nem talál..
Én meg észrevenném hogy valaki kutakodik, kihúznám az internetet a konektorból és újra telepíteném a gépem.
De ő egyáltalán hogyan lép be???
Vagy hogy csinálja egy ip-ből?
Gondolom a hálózati port okon keresztül..
figyelj... az internetet te sehogy nem fogod kihúzni a konnektorból. a másik, hogy mi a fenének újrarakni a gépet? ha újraindítod a routert valszeg kapsz új ip-t. a következő, hogy a szomszéd pistike biztos nem fog a gépedben turkálni, akkora biztonsági rések csak nincsenek. a következő, hogy te hogy veszed észre, ha valaki turkál ott. eléggé paranoiás vagy, a másik pedig, hogy nem nagyon értesz ehhez.
Ne fossál.
Ha van nyitott portod (mindenképp van, ha internetezel), és az épp sebezhető, és nincs tűzfalad sem mondjuk, akkor bele lehet buherálni a gépedbe. Profibbak a tűzfalat is kijátszhatják.
De nem a chates Vér Istvánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!