Úgy néz ki bekaptam egy vírust!?
Nagyon gyanús az egész,és akit eddig kérdeztem mindenki csak találgatott.
Mát ott tartok hogy a vírus átírta a windows rendszerfájlokat,kikapcsolja az avastot és a spyware terminatort. 5 perc utána lefagy a gépem...
Körülbelül ennyi lenne...
Fogalmam sincs hogy mit kezdjek vele...már vagy 4 szer telepítettem ujra... van egy állandó partícióm amit sose telepítek ujra...gyanakszom azon lehet egy-két vírus..
Illetve van egy gyanus patch és egy crack fájlom...amit vírusnak jelez a gép...hát nemtudom...
remélem valaki tud segíteni...és hogy van valami megoldás..
már eléggé belefáradtam az egészbe...
ha nem lesz megoldás...fogom és újra teszem az egész gépet...
ja és a tűzfalat is kikapcsolja a vírus... még be se tudom kapcsolni...
5 perc alatt meg semmit se tudok csinálni...se vírusírtás se semmi...
Csökentett mód meg megint nem jön be...laptopom van..és nemtudom...még eddig sose tudtam behozni az f8-al..
gondoltam hátha úgy tudnék valamit kezdeni...
köszi ha valaki tudna valamit segíteni...
Azt megtudom csinálni hogy kiveszem a vinyót és lementem azt az 1-2 fontos adatot aztán ujra teszem a windows-t?
Mert ha bekapcsolom....ugye lefagy..szóval usb-re vagy usb-winyóra nincs időm menteni...
persze h van DVD író olvasóm... -
köszi a válaszokat...
azt hiszem elkaptam a vírust... egy patch és egy crack fájlba voltak...ezeket letöröltem...
mostmár betudom kapcsolni normál módba.. de mégsem az igazi...
csökkentett módba vagyok inkább...és onnan törölgetem a vírusgyanús fájlokat...
azthiszem kifogom menteni ami kell és újra teszem az egészet...
egyébként nálam mindig ez van...1-2 hónap és benyelek valami vírust...
na ezaz. Nem biztos hogy ezek az ingyenes szarok nagyon védenek, én a kaspersky outpost konfigot javaslom, counterspyal.
És esetleg meg is fogják amit meg kéne fogni, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!