Üdvözletem. 2 hete az 1 ik ismerösöm régi laptopját újra telepitettem. Német windows volt rajta.
Ez a gép 512MB ram 1.3GHZ proci és 30 GB HDD vel rendelkezik. SP3 ra probáltam elöször befrissiteni és microsoft security essentials-t rápakolni de az olyan tetü lassu lett hogy az valami iszonyat. Noha korábban voltak tapasztalataim és tudtam hogy gyenge gépre mit de eltelt azóta 1 kis idö és azóta ezek is regisztrálós xarok lettek. Ezen a gépen eredetileg Avira volt rajta (már rég lejárt nem frissülö változat) és SP2 XP. Arra gondoltam hogy tán az Avirát kéne rá vissza tolnom na de félő hogy a 2012-töl is lelassul mint a tetü. Szoval a valódi kérdésem az volna hogy napjainkban 1 ilyen kaka gépre mit lehet rárakni ami nem lassitja le használhatatlanra?
Játszani úgy sem fox vele, a többi pedig elérhető linuxra is, ugyanakkor nem kell a vírusoktól tartani.
2012. szept. 10. 10:47
2/7 anonim válasza:
egy olyan gépre még gyengébb erő forrás igényű vírusirtó kell mint az avira és én ismerek eggyet: [link] szinte alig leheté szre venni a gépen,meg egy jó tanács amiután bezárodik a telepitöje várjál ég 1-2percet,mert aztuán kérdezi hogy az ingyenest aktiválod vagy a fizetöst...sok szerencsét
2012. szept. 10. 17:09
3/7 A kérdező kommentje:
Olvasgattam véleményeket az alapján ugyan ezt megtaláltam [link] és ezt is raktam rá köszi a válaszokat linux kizárt az illetö akinek a gépe windows hoz sem ért tökéletesen. Én ma átadom neki aztán azt csinál vele amit akar kakálok rá. Ha nem hiszi el hogy más virusirtóval tetü lassu majd az ö baja nem tetszik neki? azt rak rá amit akar.
2012. szept. 12. 04:38
4/7 anonim válasza:
szívesen segítettem,szerintem is jó döntés volt a panda cloud,azt szinte alig terheli a gépet,és egyáltalán nem kell vele foglalkozni...
2012. szept. 12. 14:02
5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen amugy igéretes cuccnak tünik még az sem kizárt hogy saját gépre is felküldöm majd köszi a válaszokat megtaláltam ezt amugy a kérdésem feltevése elött is mert forumokat olvasgattam hogy ki mit ír és ezt láttam több helyen is itt is tették már fel a kérdést és azoknak is javasolták csak nem igen mertem feltolni mert bár pandát használtam már korábban de ezt a verziót nem ismertem.
2012. szept. 13. 00:33
6/7 anonim válasza:
hát igen ez egy különleges verzió, teljesen más mint az eddigi pandák,(ahogy megtapasztaltat)bár én nem ezt a vírusirtót használom,(nekem is tesztet)csak a gépem erősebb így egy egész intenret securitiy tettem fel(de az terhelné azt a gépet amire feltetted a pandát)sok jót mondanak róla szívesen segítettem:)
2012. szept. 13. 15:24
7/7 anonim válasza:
ja meg ha akarsz róla több infot megtudni itt egy cikk róla: *****
(ez egy régebbi verzioról szól,de az mindegy a nagy része ugyan az)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!