Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik vírusirtót válasszak?

Melyik vírusirtót válasszak?

Figyelt kérdés

kipróbáltam majdnem az összes ingyenes vírusirtót,és most meg kettő közül nem tudok dönteni főleg netezni szoktam onnan,néha bekapok egy vírust.Ez a 2 vírusirtó Ad-aware 10.2

Comodo Internet Security 5.9,de persze a comodo tűzfala megmarad,

test

comodo: http://www.youtube.com/watch?v=z5CDrdg0VOg

Ad-aware: http://www.youtube.com/watch?v=M8Gmrstq25c bár itt a pro van de a ingyenes rendelkezik webvédelem föleg az kell nekem,mert ahogy láttátok a webvédelme elég ütős,de még gondoltam arra hogy az Ad-awaret választol és a comodo kémprogram éltávolítóját (CCE)

ja és ne írjatok azt hogy egyik se vagy egy másik vírusirtó nevét,hogy fizetőst,stb

#vírusirtó #Comodo #Ad-aware 10
2012. aug. 29. 19:44
 1/4 Alex Fly ***** válasza:
Ha jól tévedek, az Ad-Aware nem vírusirtó, hanem spyware-ellenes szoftver. A Comodo víruskergetőjét és tűzfalát jól kiegészíti. De ha a comodo kémproggy-removerét akarod, akkor tök felesleges még egy belőle...
2012. aug. 29. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:

1. az Ad-aware-t tovább fejlesztetek és ez lett az eredmény: [link] antivirus and antispyware

meg a CCE-t úgy értetem ha az Ad-awaret választanám azt enném még +ba mellé...

2012. aug. 29. 20:54
 3/4 A kérdező kommentje:
*meg a CCE-t úgy értetem ha az Ad-awaret választanám azt +ba mellé
2012. aug. 29. 20:56
 4/4 A kérdező kommentje:
de a régebbi verzionak is volt állandó védelme oké akk kösz a tanácsot
2012. aug. 29. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!