Mit kezdjek a gépemmel?
Több böngészőt is feltelepítettem (mozilla, opera, safari), a mozilla állandóan hibaüzenetekkel bombázott, az opera meg simán kidobott. Most jelenleg a safarival "éldegélek". A gép maga alapból is rohadt lassú, bármit megnyitok rajta, majdnem minden lefagy. Végigfuttattam már egy csomó vizsgálatot: avast, spyware terminator, ccleaner, malwarebytes anti malware.
Az újratelepítés egy ideig sajnos nem oldható meg, mit tudnátok javasolni, amivel még életben tudom rartani a gépet?
A windows update már vagy fél éve nem jó rajta, mert nem engedi telepíteni a frissítéseket. (windows 7-em van).
Mit tehetnék még érte, hogy működjön rendesen?
Fikázást, és lehurrogásokat nem kérek.
Az értelmes válaszokat megköszönöm előre is!
Szerintem mindkettő fennáll. Úgy értve, hogy csinál olyanokat, hogy magától automatice kikapcsol, minden előzmény nélkül.
A szoftverek meg bármit elindítok, majdhogynem mindegyik le is fagy egyből. :S
telepitsd fel ezt a 3 takarító programot:
easycleaner, ccleaner, ashampoo winoptimizer. (mindenböl a legújabbat)
állítsd be öket ugy, hogy semmilyen fontos adatodat ne töröljék le. (pl. böngésző jelszavak)
egymás után futtasd a programokat, ha végeztek inditsd ujra a géped.
Igen, sajna. :(
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!