Milyen virusírtót tegyek fel kasperskz helyett?
Figyelt kérdés
kasperskym van de nagyon szereti enni a gépemet ezért nagyon lassul :S mit tegyek fel helyette? avastot felejtsük el pls! előnyosebb lenne az ingyenes!2012. aug. 26. 23:06
11/16 anonim válasza:
Nálam az AviraFree fogta legkevésbé a gépet...
12/16 anonim válasza:
"Nálam az AviraFree fogta legkevésbé a gépet..."
azon kívül még milyen irtókat próbáltál ki
13/16 anonim válasza:
F-Secure, Avast, AVG, MSE, Vipre...
14/16 anonim válasza:
avast fogja valami szinten a gépet (is),attól függ mi erőműved van. MSE még jobban tudja fogni,de amúgy se ajánlanám.
Panda cloud nálam is bevált,nem fogja a gyenge gépeket se,én csak jókat halottam,olvastam róla :)
15/16 anonim válasza:
mse se fogja a gépet,csak még sokat kell még feljödni keresésnél is már jóval fogja a gépet,de szerintem fog is az mse fejldöni úgy hallatom hogy a Windows 8ban már be lesz építve láttam egy vidit,és miután végzet csinált automatikusan egy-ellenőrzést ezzel a névvel microsoft total security 2013 átellenőrzi a géppét...,bár nem tudom hogy úgy lesz e,ezt csak sejtem
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!