Hogy lehetne eltávolítani a gépről az Avast által észlelt Malware típusú vírust, amit a vírusirtó lefuttatása után a program nem tud megtalálni és törölni, de mégis észlel és kb.5 percenként jelez a képernyőn, azt írva, hogy karanténba helyezve?
Figyelt kérdés
Ám ott mégsincsen, hogy törölhetném.2012. aug. 22. 08:58
12/16 anonim válasza:
ezzel itt szerintem le tudod szedni és nem kell leszedni a mostani vírusirtót mert nem valós idejű [link]
13/16 anonim válasza:
MBAM
amit a nagyok nem tudnak eltávolítani, azt az MBAM tudja eltávolítani :-)
14/16 anonim válasza:
Kapcsold ki a rendszer-visszaállítást (System Volume Information), mert ez a fertőzést is visszaállítja, inditsd újra, majd ereszd rá a vírusirtót, megint újrainditás és kapcsold vissza.
15/16 anonim válasza:
Rendszertöltéskori vizsgálat indítása, miután megtalálta vírust - törlés. Van olyan vírus amit csak ilyen módon tudsz törölni, mint pl. rendszermemória fertőzés. Ebben az Avast! a legjobb. Nekem már három éve fut a gépemen vírus nélkül. Ez a program mentette meg a gépem. A NOD 32 könnyedén beengedte a vírust, meg is találta csak törölni nem tudta. Erre csak az Avast! volt képes.
16/16 anonim válasza:
Próbáld ki a malwarebytes antimalwaret teljesen eggyüttmüködik a vírusírtóval és pont ilyenekre találták ki valószinü az a baj hogy 1 komoly rendszerfajlt megfertozott es a virusirto nem tudja kikavitani de malwarebytes kitudja remelem segitettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!