Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan távolíthatom el a...

Hogyan távolíthatom el a műveleti memóriámon lévő vírust?

Figyelt kérdés
Nemrég letöltöttem valamit amiben volt egy mm.vbe nevű fájl,és megnyitottam.Azóta mindig amikor bekapcsolom a gépet,kihoz egy ablakot,hogy szeretném-e futtatni az mm.vbe-t.Persze mindig a mégsére megyek de azért idegesítő.A vírusírtóm,a nod32 nem fogja meg,de az eset online scanner észreveszi,hogy a műveleti memórián van egy vírus,de nem törli.

2012. aug. 19. 23:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem azt hogy a vírusírtók garantáltan megvédik a számítógépet,tökéletes példa erre az Avast mert az még meg se találja a vírusokat :D Az hogy véletlenül rákattintok egy felbukkanó ablakra vagy másra nem az én hibám,nem nyitogatok meg minden oldalt ész nélkül.A crackes vírusírtókban nem feltétlen vannak vírusok,csak nem mindegy honnan töltöd le,figyelni kell a véleményeket és persze leellenőrizni másik vírusírtóval hogy vírusos e a fájl

Én örülök hogy nem kell érte fizetnem,de azért az 1 éves próba licensz az már durva,nem véletlenül adnak olyan sokat rá mert még a kutyának sem kéne

LOL persze hogy másoknak bevált amikor ki se jelzi a vírust :D Elindítja a keresést,nem talál semmit a vírusírtó utánna meg a felhasználó örül mint majom a farkának aztán csodálkozik ha pár hónap múlva tönkre megy a gépe amit jobb esetben újratelepítéssel rendbe lehet hozni

Ennél még a Nod32 is jobb,legalább az megtudja találni a vírusokat.Az Avastot azért csinálták hogy megvédje a vírusokat így a felhasználónak új számítógépet kell majd vennie ha tönkre megy a gépe :D Még azt is eltudom képzelni hogy az Avast direkt vonzza a vírusokat :D Úgyhogy inkább használnám a gépem vírusírtó nélkül mint az Avasttal :D

na jó nem leszek ennyire g*ci talán a noob vírusokkal elbánik amiket ilyen tini gyerekek programoznak :D

"Mellesleg, hogy a témához még hozzászóljak: nem fog megoldódni véglegesen a problémája, hogyha felrakja a Kaspersky-t. 30 nap múlva lejár, és nézhet másik után..."

És?Van belőlük bőve.Vagy ennyire megerőltető keresni egy újjat?

2012. aug. 22. 14:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Az avast van a gépemen már jó régóta, és 1x sem kellett ez miatt újratelepítenem semmit. A sima vírusokat jól megfogja, a többi kémprogramot meg stb. azokra meg direkt fejlesztenek ki ilyen szoftvert. Az avast-nak az ingyenes verziója nem egy komplett internet security. Amúgy le merném fogadni, hogy fogalmad sincs, hogy kell normálisan vírust irtani a gépről, a nagy átlag csak elindítja és kész. Hát nagy hiba. Aztán csodálkoznak, hogy nem tudják letörölni stb..

A crack-elt vírusirtókat meg hiába teszed fel, alapból meg vannak buherálva, nem érnek semmit.

Az utolsó mondatodhoz annyit fűzök hozzá, hogy nem vagyok olyan ember aki naphosszat itt görnyed a gép előtt, sokszor csak egy-két dolog kell a netről, nincs időm ilyenekkel szórakozni.

Amúgy most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit használsz. :)

2012. aug. 22. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:

"Az avast van a gépemen már jó régóta, és 1x sem kellett ez miatt újratelepítenem semmit."

Van aki meg egyáltalán nem használ vírusírtót és mégsem kellett újratelepítenie a gépét na erre mondjál valamit!Az hogy szerencséd volt nem az Avastnak köszönheted.

"Az avast-nak az ingyenes verziója nem egy komplett internet security"

Komoly????? Most ezzel aztán újjat mondtál!!!

"Amúgy le merném fogadni, hogy fogalmad sincs, hogy kell normálisan vírust irtani a gépről, a nagy átlag csak elindítja és kész. Hát nagy hiba. Aztán csodálkoznak, hogy nem tudják letörölni stb.."

Ez sajnos nem jött be,mivel informatikus vagyok ezért tisztában vagyok azzal hogy hogyan kell eltávolítani a vírusokat a számítógépekről.Az Avast pedig nem hogy letörölni de megtalálni se tudja a komolyabb vírusokat(De nem lennék meglepve ha még az alap vírusokat se találná meg) és ezt tapasztalatból mondom

"A crack-elt vírusirtókat meg hiába teszed fel, alapból meg vannak buherálva, nem érnek semmit"

Volt már crackelt vírusírtóm,igaz régen de semmi baj nem történt a gépemmel

"Az utolsó mondatodhoz annyit fűzök hozzá, hogy nem vagyok olyan ember aki naphosszat itt görnyed a gép előtt, sokszor csak egy-két dolog kell a netről, nincs időm ilyenekkel szórakozni."

Legfeljebb 5 perc az egész,nem kellenek ahhoz napok hogy megtalálj és feltelepíts egy vírusírtót

"Amúgy most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit használsz."

Kaspersky 30 napos próbaverzió

2012. aug. 23. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!