Hogyan kell letörölni a ZonaAlarm-ot?
(1.)
Segíts, hogy segíthessünk.
Mit csináltál eddig?
Hogyan próbálod?
Mit ír ki?
ZoneAlarm eltávolításának én a következő módját ismerem:
Vezérlőpult -> Programok telepítése és eltávolítása -> kiválasztom, eltávolitás, és végigmegyek a varázslón.
Esetleg előtte az óra melletti ikonon is kiválasztom a shutdown-t (vagy quit vagy hasonló).
programok eltávolítása vagy módosítása: No valid installation configuration found
ZA mappa törlése: A mappa módosításához forduljon engedélyért a következőhöz: Rendszergazdák
ZA uninst prgoramja: Nem indul,vagy nem törli
CCleaner: ugyanaz mint az első
(1.)
Ok, amit én csinálnék az az, hogy megnyitnám a regedit-et, és rákeresnék a "zone"-ra, "alarm"-ra meg a "zone alarm" összes variációjára, végiglépdelném a találatokat, és amelyikről úgy látom, hogy ténylegesen a ZA-hoz tartozik, azokat a bejegyzéseket törölném.
Utána pedig törölném a mappáját. Illetve rákeresnék a fájlkeresőben is hasonlóképp, hol vannak még fájljai és azokat is törölném.
Az előző vagyok. Nem muszály az egész Malwarebytes-ot letölteni, ez csak a File ASSASSIN:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!