Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan kell letörölni a...

Hogyan kell letörölni a ZonaAlarm-ot?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom letörölni!
2012. aug. 15. 16:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hol akadsz el?
2012. aug. 15. 18:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem engedi törölni.
2012. aug. 15. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:

(1.)

Segíts, hogy segíthessünk.

Mit csináltál eddig?

Hogyan próbálod?

Mit ír ki?

ZoneAlarm eltávolításának én a következő módját ismerem:

Vezérlőpult -> Programok telepítése és eltávolítása -> kiválasztom, eltávolitás, és végigmegyek a varázslón.

Esetleg előtte az óra melletti ikonon is kiválasztom a shutdown-t (vagy quit vagy hasonló).

2012. aug. 15. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem meglepő. Még évekkel ezelőtt az egyik hülye ismerősünk felrakta a gépemre, utána ment a szervizbe. Sajnos a számítógépem MÉG MA IS azt hiszi, hogy telepítve van. Csökkentett módban indítsd el a gépet és töröld a telepítési mappát. Valószínűleg a Program Files mappában lesz.
2012. aug. 15. 21:51
 5/12 A kérdező kommentje:

programok eltávolítása vagy módosítása: No valid installation configuration found

ZA mappa törlése: A mappa módosításához forduljon engedélyért a következőhöz: Rendszergazdák

ZA uninst prgoramja: Nem indul,vagy nem törli

CCleaner: ugyanaz mint az első

2012. aug. 15. 23:50
 6/12 anonim ***** válasza:

(1.)

Ok, amit én csinálnék az az, hogy megnyitnám a regedit-et, és rákeresnék a "zone"-ra, "alarm"-ra meg a "zone alarm" összes variációjára, végiglépdelném a találatokat, és amelyikről úgy látom, hogy ténylegesen a ZA-hoz tartozik, azokat a bejegyzéseket törölném.

Utána pedig törölném a mappáját. Illetve rákeresnék a fájlkeresőben is hasonlóképp, hol vannak még fájljai és azokat is törölném.

2012. aug. 16. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
A Malwarebytesnak van egy király szolgáltatása, ami talán segíthet neked. Ez a FileASSASSIN, ami segít törölni a zárolt fájlokat. Töltsd le, és ha jól emlékszem, ott van az Eszközök lapon. Azt nem tudom, hogy mappát, is lehet-e törölni vele, vagy csak fájlokat, de egyenként, úgy is meg lehet csinálni. Na fiúk ezért utálom ezt a szutykos zonealarmot. Teljesen átveszi a gép felett az irányítást.
2012. aug. 17. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok. Nem muszály az egész Malwarebytes-ot letölteni, ez csak a File ASSASSIN:

[link]

2012. aug. 17. 17:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Már töröltem :) Köszönöm a segítséget!
2012. aug. 17. 17:54
 10/12 time2kérdés válasza:
Nekem is ez a problémám. Letudnád írni hogyan sikerült törölni?
2013. nov. 17. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!