Hogyan lehetséges hogy bármilyen email címet feltörjenek?
Figyelt kérdés
Már 1 új email címet csináltam, de valahogy a barátom folyton feltöri mindegyiket. Hogyan lehetséges ez? Lehet olyan hogy bizonyos IP cím alapján sikerül mindig feltörni?? Kérlek segítsetek!! Nagyon fontos2012. aug. 14. 09:38
1/10 anonim válasza:
Van fizikai hozzáférése a gépedhez?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen
2012. aug. 14. 09:50
3/10 anonim válasza:
Lehet keyloggert rakott a gépedre. Inkább telepítsd újra, és ne engedd többet a gép közelébe ezt a ^^barátot.
4/10 anonim válasza:
Keylogger gyanús a dolog.
Esetleg ugyan azt a jelszót választottad a második fiókodhoz is...
Bár nem én vagyok aki most kérdez, de érdekelne hogy hogy hozza a tudomásodra hogy feltörte az e-mailed.? Vagy hogy honnan tudod?
5/10 Golan Trevize válasza:
Ez bűncselekmény, jelentsd fel a rendőrségen.
6/10 anonim válasza:
Akkor keylogger a legvalószínűbb.
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt a keyloggert megtaláltam a gépen, de ezt lehet törölni?? vagy mit lehet ezzel csinálni?? és hogyan tudom megakadályozni hogy feltörje a további email címeimet??
2012. aug. 14. 15:39
8/10 Golan Trevize válasza:
Ismétlem: feljelentéssel.
9/10 anonim válasza:
A vírusírtó is leszedi, ha kell. A "barátodat" meg ne engedd többet a géphez. ennyi...
10/10 anonim válasza:
A keyloggert töröld azonnal! A barátodat pedig ne engedd a gépedhez mert hiába törlöd le a kémprogramot,vissza fogja rakni szerintem.Tapasztalatból írom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!