Milyen következményekkel járhat, ha bekapcsolva hagytam a utorrentet Németországban?
Saját nevedre szóló előfizetéssel rendelkezel kint ? Mert ha nem, akkor ugyan, honnan tudnák, melyik gépen mi fut :)
Az ip cím alapján visszakereshető vagy ( a hatóságok számára) de én nem gondolnám, hogy bárki is foglalkozna ezzel ... :)
Vendégségben vagyok, onnan fogom a wifit.
Köszönöm a válaszod, tudod annyi mindent olvastam azzal kapcsolatban ,hogy itt No-ban mennyire figyelnek erre, pl egy zeneszámért száz eurós büntetés, belegondolni is durva, hogy mondjuk 10 db listán lévő filmmel mit művelnének.
Üdv!
Sajnos torrenteztünk Németországban, egy USA sorozat egyik részét töltöttük le más dolgokon kívül, de a sorozat friss része miatt kaptunk 800 eurós büntetés, komoly fenyegető levéllel és kegyetlen rövid fizetési határidővel.
Van e olyan aki kapott büntetést de nem fizette be vagy le tudta alkudni. Magyarországra is utánunk jönnek ezek az ügyvédi irodák behajtani?
Kérem olyanok írjanak akik már sajnálatos módon megjárták ezt!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!