Elsötétül a képernyő miután a gép belép a windowsba. Vírusom van?
Kicsit részletesebben még írnék a problémáról.
Nem lesz sötét minden, mert ha közel hajolok a géphez és koncentrálok, akkor látszik néhány dolog. Pl. meg tudom nyitni a start menüt, ha pedig koncentrálok, akkor a futtatásra is rá tudok menni. Nagyon-nagyon sötéten végülis minden látszik.
Azért gyanakszom vírusra, mert amikor a biosban vagyok, akkor még minden látszik rendesen. Akkor sötétül el minden, amikor a gép bejelentkezik a windowsba.
Tudjátok, hogy mi lehet a gond? Hogyan orvosoljam?
Próbáltam amúgy csökkentet módban is indítani, de amikor megnyomom a billentyűt, hogy előjöjjön ez az opció, akkor szintén elsötétül minden.
Hát.... az a baj, hogy laptopról van szó, szóval nem tudok más képernyőt kipróbálni :(
Vajon, ha frissíteném a drivert, akkor megoldódna a probléma? Bár tudtommal a legújabb volt telepítve, szóval nem tudom mit lehetne tenni.
Mindenesetre köszönöm a válszt.
Kipróbáltam egy képernyővel és sajnos nem megy:(
Köszönöm a segítségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!