Miért van az hogy mielőtt belép a windowsba az üdvözlőképernyő előtt olyan 15 percig csak feketeség van?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 18:09
1/13 anonim válasza:
amikor már "ez van" illik újrarakni, telepíteni (Tiszta telepítéssel! a Windows-t.
2/13 anonim válasza:
Hihetetlenül töredezett a merevlemez és nincs rajta egy deka hely sem.
3/13 anonim válasza:
Stagnáló szolgáltatás/driver lehet, ami valamiért próbál elindulni, de nem sikerül neki. Boot analizáló programokkal talán ki lehet szűrni, hogy konkrétan micsoda. De akár rootkit is lehet, láttam már rá példát.
4/13 anonim válasza:
Ha lassan áll fel a rendszer az egyértelműen regisztrációs adatbázis töredezettsége miatt van ! Próbálj meg egy registery töredezettségmentesítést és tisztítást .
5/13 anonim válasza:
Bár a 15 perc az már több mint lassú .
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
"Ha lassan áll fel a rendszer az egyértelműen regisztrációs adatbázis töredezettsége miatt van"
Egyértelműen? Magyar értelmező szótárt mikor forgattál utoljára? 1000 egyéb oka lehet.
8/13 A kérdező kommentje:
Már kéteszeris ujraraktam a rendszert (mám-más lemezről nehogy az legyen a hiba)
a winyo meg szinte üres +rendszeresen csinálok töredezésmentesitést
2012. márc. 5. 19:30
9/13 anonim válasza:
1. Milyen rendszer ez egyáltalán?
2. Van-e lemezaktivitás az alatt a 15 perc alatt?
3. Egyéb winsows csinálja-e? (pl. vista)
4. Linux csinálja-e?
10/13 A kérdező kommentje:
1.probáltam win7 el 2x és most win 8 al
2 nemtom mitjelent
3. 7is8 is
4 nem probáltam
2012. márc. 5. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!