Kiváló vírúsírtót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok amelyet INGYENESEN, VÍRÚSMENTESEN le lehet tölteni a netről!2012. jún. 24. 16:09
2/10 anonim válasza:
Avast-nak van ingyenes verziója.
Innen letudod tölteni:
És nem kötekedésből, de "vírus", és "vírusirtó"-nak kell írni.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, és igaz hibásan írtam le a vírusírtót.
2012. jún. 24. 16:23
4/10 Alex Fly válasza:
ESET Nod32 v. SmartSecurity. Egyhavi próbalicencet igényelhetsz a honlapjukon, utána újságkóddal használva gyakorlatilag ingyenes...
5/10 anonim válasza:
a nod32 rossz választás. Mindenképp Avast! legjobb!
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, az AVAST! a nyerő!
2012. jún. 25. 11:44
7/10 anonim válasza:
Ami ingyenes vagy próbaidős az biztos gagyi is , az AVG nagyon sok RAMot felhasznál , az Avast szerintem nem a legjobb , én a Vipre -t ajánlanám.
8/10 Alex Fly válasza:
Megtudhatnám, hogy a világ egyik legjobbjának tartott ESET miért lenne ossz választás? Mert így egyáltalán nem releváns a hozzászólás...
9/10 anonim válasza:
Minden apróságra jelez, de ami komolyan vírus, arra meg nem xD tapasztalat (nem csak saját, több ismerősé is). A régi nod32 jó volt, de az elmúlt 4-5 évben leromlott. Az avast sokkal jobb.
10/10 anonim válasza:
Avast! internet security 7 demo+ http://www.youtube.com/watch?v=g39nthJOfGk&feature=related
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!