Ezek az adatok pontosak lehetnek?
Pár hete vettem észre facebook-on a fiókbeállításoknál, hogy kétszer számomra ismeretlen IP címről bejelentkeztek,a fb mind a kétszer ugyanazt a várost írta ki.
Viszont az interneten, hogyha rákerestem a címre, 3 másikat is kidobott. Ezek az IP-s adatok mennyire pontosak?
Egyáltalán hogyan lehet megtudni más felhasználónak az IP címét és bejelentkezni vele? ezzel automatikusan a jelszómat is megtudja?
Bocsi a sok kérdésért, de nagyon nem értek hozzá!
Előre is köszi a válaszokat!
Az IP alapján való helyzetmeghatározás eléggé pontatlan. Sokszor több száz km-t téved, amikor a saját címedet is meg akarod nézni, hogy hova azonosítják be az oldalak.
Ha a kiírt böngésző és rendszer stimmel, és még dinamikus IP-d is van ami minden csatlakozáskor megváltozik, akkor minimális az esélye, hogy a profilodban jártak. Annak az első jele, hogy nem tudsz belépni, mert ellehetetlenítik. Ha mégis parázol, akkor cserélj először a regisztrált e-mail címen jelszót, majd facebookon is.
köszönöm! :) Cseréltem jelszót és minden bejelentkezésnél, értesítőt is kapok, de azóta is megjelenik egy másik helyről való bejelentkezés, 3 különböző IP címről :S
Ez ellen lehet tenni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!