Hogy tudnám blokkolni a MyZamana spammelő vírust a gépemről?
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel már elkéstél. Ebben csak az a mélységesen szomorú dolog, hogy ilyen magadfajta "hozzá nem értő", facemob-ok tömkelege miatt virágzik még a spammelés iparága.
Gondolj csak bele, hogy milyen lenne az ha valaki úgy venne és vezetne autót ahogyan azt ma a számítógépekkel teszik.
Az ilyen birkák miatt csökken az internet színvonala...
A MyZamana állítólagos indiai társkereső oldal, valójában mit is jelent? "Az én háremem" (Indiában így hívják).
Nem vagyok fent a Facebookon, egy ismerős gépe megfertőződött és szórta a kéretlen "meghívókat". Figyelmeztettem, volt trójai a gépén. És beállítottam a spamszűrőt. Tanulság? Ne nyiss meg akármilyen hülyeséget.
Szevasz! Én éppen most kaptam ettől a miazmától 2 levelet, ugyanolyat, amit emlitesz (XY. üzenetet küldött... stb).Az az érdekes, hogy mindkét "feladót" személyesen ismerem (nem ők a tettesek), de egyikük nem tudja az e-mail cimemet...
Viszont:az üzenet legalján van egy "Kattints ide, ha nem akarsz több ilyen üzenetet kapni" sor, én ezzel próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!