Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudok csak egy microsoft...

Hogy tudok csak egy microsoft word dokumentumot titkosítani, hogy csak jelszóval nyissa meg? (windows 7-en)

Figyelt kérdés

2012. jún. 7. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Word 2007-nél Fájl menü - Engedélyek

2012. jún. 7. 15:54
 2/10 A kérdező kommentje:
word 2010 starter van nekem! és nem az összeset akarom titkosítani csak egyetlen egyet. így nem tudod?
2012. jún. 7. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Fájl/Dokumentumvédelem, vagy a Mentés másként ablakában Eszközök/általános beállítások - jelszó a megnyitáshoz, jelszó a módosításhoz

Ha esetleg nincs ilyen, az lehet a starter tulajdonságok miatt van (nem tartozék funkció).

2012. jún. 7. 16:05
 4/10 coopper ***** válasza:
2012. jún. 7. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
@16:12 - ez a 2007-es leírása, a 2010 már nem ilyen felépítésű.
2012. jún. 7. 16:14
 6/10 coopper ***** válasza:
100%

Üdv.

2010 Wordban (kép) : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2012. jún. 8. 08:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi, rendes hogy képet is csináltál.

Megpróbáltam megcsinálni, de nem ment, szerintem azért mert csak "Word Starterem" van és oda is van írva, hogy amíg meg nem veszem a programot, addig nem támogatja pl. a korrektúrát, dokumentumvédelmet..

Egyébként szuper, most kaptam új laptopot és direkt azért választottuk ezt, merthogy fel volt már telepítve minden, ami kell, erre most kiderül hogy meg kéne venni. na mindegy, lehet hogy megoldom máshogy. A jelszavaimat akartam beleírni.

2012. jún. 8. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Az Office nem jár automatikusan a megvett operációs rendszerhez vagy hordozható géphez. Egy próbaverziót kapsz csak, hogy az ő terméküket vedd meg ha akarod (ha éppen nem akarsz más alternatívát használni).

A teljes verzióhoz rá kell fizetni, és pluszban megvenni az Office-t.

Mondjuk az alternatívából kiindulva az ingyenes LibreOffice-ban is megnézném, hogy akad-e valamilyen titkosítás.

Vagy ezektől teljesen más megoldás ha egy jegyzettömbbe beírod, majd Winrar-ral titkosított archívumot hozol létre a txt-ből. Ugyanúgy csak az tudja majd megnyitni, aki tudja a jelszót. Winrar alapból használatos a gépeken, így kéznél van a titkosító program is, nem kell pluszban direkt ilyen programot használni és futtatni amikor csak kell (truecrypt például)

2012. jún. 8. 17:48
 9/10 lolek válasza:
valamelyik torrent oldalról szedj le egy krekkelt ofiszt.
2012. jún. 10. 10:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Bármilyen Office-t simán tudsz szerezni... ;)

De ha mégsem (ami szinte kizárt), akkor ajánlom szíves figyelmedbe a Lock Folder nevű programot ( [link]

A nevével ellentétben, nem csak mappákat, hanem egyedi fájlokat is tud vele titkosítani az ember, ráadásul úgy, hogy el is rejti azt, azaz a fájl még csak nem is látszik a gépen; olyan, mintha nem is létezne, vagy törölted volna.

2012. jún. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!