Hogyan tudnék egy pendrive mappát titkosítani?
Figyelt kérdés
Van egy mappa a pendrive-on amiben a személyes dolgaim vannak és erre a pendrive-ra tettem rá egy prezentációt amit be kell adnom egy tanáromnak. Hogy tudom azt megcsinálni , hogy azt a személyes mappát csak én nyithassam meg ? Valami jelszavas védelemre gondolok, Windows 7-em van2012. máj. 17. 16:36
1/5 anonim válasza:
Winrar-ral becsomagolod, és jelszóval látod el. Csak azt tudja megnyitni, aki ismeri a jelszót. Bár ennyi erővel törölni is lehet a tartalmát ideiglenesen (kimásolod a gépre), vagy elküldöd a prezentációt e-mail-ben (gondolom nem a pendrive a lényeg, hanem hogy megkapja).
2/5 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek. WinRar, aztán annyi...
3/5 anonim válasza:
igen, inkább vedd le a mappát róla
egyébként ha neked kellhet máshol is az a személyes mappa, ahol bedugod a pendrive-ot akkor érdemes SFX archívumot csinálni
5/5 anonim válasza:
TrueCrypt!
Akár külön titkos partíciót is tehetsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!