A gépemmel nem tudom mi van, tudtok segiteni?
Figyelt kérdés
A történet azzal kezdödöt hogy ezen a héten Hétfön vagyis mai idő szerint kedd van tehát tegnap kikapcsolt magátol a gépem 10 fele csak ugy semi kijelenkezés semi mintha áram szünet lett volna 1 mp ig de volt ára a gép is kapot áramot meg a monitor is tehát 100%nem hardver hiba.Nem volt bajom ezzel csináltam utána mindent amit akartam.Ma megint 10 órakor kikapcsolt de utána megint nem de már nagyon feltünt hogy kép program lehet a hiba ezért a spybotot letöltötem mert sokan ajánlották az 71 kémprogramot talált le is vettem öket.De van még 1 idegesitő dolog ami tuti nem a monitor miat van(komolyan nem amiat meg tudjátok mért ha elolvasátok)amikor az alaplap kezdője bejön hogy asus stb az ilyen kicsinyitet nem is kicsi csak 1 kicsit el van huzva a képernyötöl össze van kicsit menve de nem nagyon.ugyan ez van a windows betöltésnél is de ha betöltödöt az asztal normális.Plusz még nekem a videokártya beállitásnál van állitva gamma és fényerő érték stb ez be szokot egyböl jönni de most csak miután a programjaim kezdölegesen bejönek mikor az asztal bejön csak akor ez még sose volt és ez mind tegnap nem volt pedig akor is ilyen kikapcsolást csinált ma csinálta eszt és egyböl a spybot vagy mihez fordultam:)utána meg ide mert segitenektek kell a virusirto nem talált virust(avast)és nagyon más virusirtot nem akarok már ebe megbizok:)SEGTISETEK PLS:(2009. júl. 1. 14:53
1/5 A kérdező kommentje:
a kép az kémet jelent bocsi de ha az én gépemet éri akrámi besokolok aszt elkezdek ugrálni és a vérnyomásom az egekbe bocsi ha nem irtam valamit helyesen még 1 szer bocs pls help
2009. júl. 1. 14:55
2/5 anonim válasza:
Érdekes eset! Szerintem próbálj meg más vírusírtót akkoris ha nem szeretnéd mert lehet az talál valamit! :S
3/5 anonim válasza:
Az avast-tal az ütemezett indításkori keresést próbáltad vagy csak simán lefuttattad?
4/5 A kérdező kommentje:
Mind a kettöt
2009. júl. 1. 22:02
5/5 anonim válasza:
Töltsed le www.letoltes.prim.hu Spyware Terminator, állítsd be és futtasd le, bármi van, megtalálja. Kémprogi lesz, valsezg trójai. (Letöltés, futtatás, feltelepül, kérdez, állits be mindent (ClamAE, Web is), aztán futtasd le. Bármi van, meg fogja találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!