Melyik a legjobb internet security? Olyan érdekelne ami megbízható de nem veszi igénybe nagyon a gépet!
Igen, és vásárlás vagy crackelés nélkül pedig nincs valós idejű védelme, és mint a nevéből is látható, ez csak Malware-t, Adware-t és egyéb Ware-t fog meg, van úgy, hogy trójaikat, JS vírusokat nem. A Panda Cloud elvileg nagyon kicsit fog csak, de láttam egy tesztet 0day vírusokkal, 10-ből csak 2-t kapott el, ami kicsit felidegelő.
Én az ESET Smart Security-t használom, tejlesen meg vagyok vele elégedve. Kódom is van hozzá, és tudok is szolgálni vele számodra is.
Hogyha esetleg a kevesebb védelem is elég, kipróbálhatod a NOD32-t.
NOD32 letöltési link: [link]
Smart Security letöltési link: [link]
A Smart Security nem csak vírusvédelmet és kémprogramvédelmet tartalmaz, hanem tűzfalat és levélszemét-szűrőt is. (Bár ezeket ki lehet kapcsolni, ha biztos vagy benne, hogy nem szeretnéd ezeket használni, akkor a NOD32 ideális megoldás lehet.)
NOD32 viszont szétkajálja a memóriát, nekem a játékok betöltési idejét 2x-ezte kb. Avira nem eszi annyira a gépet, ahogy érzékeltem. Minden víruskereső megbukik valamelyik teszten, ilyen ez, tökéletes nem igen van.
Tegyél egy Ubuntut is a win mellé, netezz azzal, arra egy tűzfal kell csak, alig fertőzi valami, egy átlag weblapon olyan vírussal nem igen találkozol.
azt meg honnan veszed hogy nemfogja meg a Trójait????
pedig igen....: [link]
Én az AVG Internet Security-t tudom ajánlani. Víruskereső és a vírust megállítja mielőtt még behatolna a rendszerbe. Ha nem állítja meg, kinyírja. Meg lehet adni a szolgáltatásait, tehát ha okosan állítod be, nem fog zavarni. Szükség esetén be lehet állítani, hogy mely programokat (pl. játékokat) ne ellenőrizze, így a játékok futtatása nem jelenthet gondod. Ha netántán mégis gond adódna, könnyen kikapcsolható.. Bizonyos részeit is ki lehet kapcsolni, így pl. a netes védelmet meghagyhatod, de nem rágódik a gépen lévő dolgokkal. Márameddig vissza nem kapcsolod.
Jó gépen gyors, egyszerű, könnyen kezelhető.
Elvileg fizetős. Természetesen adok hozzá kódot ingyen (licenszelt 2018-ig). Nem kell miatta aggódnod, nem rágódnak rajta a rendőrök, mivel kereskedelmi forgalomba (remélhetőleg :) ) nem hozod, magánfelhasználást folyatatsz vele, sokan teszik így. Tapasztalt vagyok ebben, nem gagyogok itt össze vissza minden féle m*rhaságot :).
Ha mégse lenne jó, írj privátba. Köszi!
Ja és ha bírja a géped. Az AVG különösen jól kombinálható az IObit Advanced System Care (rövidítve ASC, rendszerkarbantartó, optimalizáló szofter) amivel gyorsíthatod a játékot (nagyobb teljesítmény) emellett a géped is. Kijavítja a rendszerhibákat, a rendszer összeomlását megakadályozza (majdnem mindig).
IObit Malware Fighter. Behatoló kártékony programokat (trójaiakat, spywareket-kémprogram-) akadályoz meg.
IObit Security 360. Vírusírtóval kombinálható kártékony vírusokat, programokat eltávolító szofter. Szakértők ajánlásával.
Végül elmondanám, hogy licenszkulcsot -ha kéred- bármelyikhez mellékelek, letöltési linket megadom. Mindegyik kikapcsolható és ha úgy tartja kedved, néha-néha előveheted őket egy kis ellenőrzésre. Nem árt, fő a biztonság.
Köszi, hogy elolvastad ezt a kis "katalógust", várom a visszajelzésedet! További szép estét! :)
Esetleg a Comodo csomagját lehet kipróbálni.
Bááár valamennyit eszik, de nagyon jó a tűzfala és elfogadható a vírusirtója is.
Ráadásul ad sandboxot és még 1-2 kispluszt.
Ráadásul magyar nyelven is elérhető és teljesen ingyenes.
Itt van az AVG kódja: 8MEH-RR6GC-KLJJD-S7DBA-NU862-EEMBR
Szólj ha működik, ha nem, akkor is, adok másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!