Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez egy virus? Vagy mi ez?...

Ez egy virus? Vagy mi ez? Igfxtray. Exe

Figyelt kérdés
mar nagyon idegesit neha bejon vlmi kis ablak....kb ugy 20 percenkent! mi ez? es h lht eltuntetni?...nem vagyok jartas ilyen teren szal ha magyaraztok akkor kicsit reszletesen:D keeerlek szepen es elore koszonom:)

#vírus #eltüntetés #igfxtray.exe
2012. máj. 26. 22:11
 1/5 A kérdező kommentje:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/K%E9pek/ezmie.JPG kb igy nez ki
2012. máj. 26. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Linkelést gyakorold még. :D

Egyébként Inteles videokari van a gépedben, ahhoz tartozik, hogy miért ugrál elő azt nem tudom.

2012. máj. 26. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Intel alaplapi videókártyához tartozik (megnéztem, nekem is benne van a Feladatkezelőben). Nekem még nem ugrált fel soha, lehetséges, hogy a driverét frissiteni kellene, ezt jelzi.
2012. máj. 26. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Újratelepítetted a Windows-t? Akkor nem tetted fel a drivert, ezt jelzi, vedd elő a géphez kapott alaplapi CD-t.
2012. máj. 26. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
A drivercsomag része, ha nem telepítette volna akkor nem lenne meg a fájl sem...
2012. máj. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!