Meghibásodott a számítógépem. Segítene valaki?
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudom mi történik a számítógépemmel. Hirtelen "elromlott". Egész pontosan azt csinálja, hogy a megnyitott programok lefagynak, lelassulnak és még ki lépni sem lehet belőlük. Sőt még a kikapcsoláshoz is rengeteg idő kell, feltéve, ha hajlandó kikapcsolni.
Mi lehet a baj? Vírus vagy talán rendszerhiba? Nem igazán értek hozzá. Valaki tudna segíteni? Kérem!
Előre is köszönöm mindenki válaszát!
1) Futtass le egy teljes, mélyreható vírusvizsgálatot!
2) Töltsd le a Tracks Eraser Pro* programot, állítsd be (ha tárolsz jelszavakat a böngészőkben, azokat ne törölje, vedd ki a listából) és futtass le egy helyfelszabadítást. (Ez az ideiglenesen felgyülemlett cookie-kat, egyebeket törli, olyankor óriási üres helyet ad ezáltal. Hasznos!)
3) Nézd meg a Vezérlőpultban a programokat. Mit használsz, mit nem, mi kell, mi nem. Ami nem kell és fölösleges, ne foglalja a helyet, uninstall!
4) Csinálj egy Lemeztöredezettségmentesítést! Sokáig tart, de megéri.
* [link]
Köszönöm a segítséget, de már az első lépésnél elakadtam. Elindítottam a vírusirtót (Avira), de állandóan megakadt az xmlprov.dll fájlnál, viszont a számláló továbbra is ment.
Próbáltam programot törölni, de az is befagyott....
Ezt futtasd le, trójai lesz.
Köszönöm szépen a segítséget! Összejött! Talált egy pár fertőzött fájlt, és a biztonság kedvéért utána még egy Avira-t és egy Malwarebytes-ot is lefuttattam és semmit nem találtak! :)
Most rendesen működik...
Nagyon szépen köszönöm!!! :DDDD
Örülök, hogy sikerült, én adtam meg a linket.
Ha a netre fel tudsz menni, akkor ezek az online scannerek a legjobbak (Eset, Kaspersky, Emsisoft, VirusBuster stb.). Naponta ugyanazt a frissitést kapják, mint a fizetősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!