Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen androidos vírusirtót...

Milyen androidos vírusirtót használsz?

Figyelt kérdés

2012. máj. 25. 04:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Dr Web szerintem is tesztvideó: http://www.youtube.com/watch?v=sqUHDcadl_Y&feature=relmfu

Sokkal jobb mint az avast!.

2012. jún. 14. 14:06
 12/17 A kérdező kommentje:
az egyik legjobb ha nem a legjobb cucc
2012. jún. 14. 22:54
 13/17 anonim válasza:
Én Dr. Web Light-ot használok. Jó virusirtó. Amint felraktam a telora, lefuttatam egy gyors keresés és egyből 2 virus. Azóta Dr. Web-et használok.
2012. jún. 28. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Zoner Antivirust fogok használni mihelyt megjön a telóm :)

***** itt a bizonyíték de a dr. web sem rossz. 2 között fogok dönteni,de szerintem zoner mivel van tűzfala is.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jún. 28. 18:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Jó a Zoner is a tesztek szerint bár én az újabbat venném azért figyelembe nem a 2011-est: [link]
2012. jún. 29. 18:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Én szerintem még 2012 ben is helyt áll mivel leírom én véleményeimet:

Avast!-őt nem rakok majd rá mivel gépemen is volt és hiába heurisztikáztam be és mindent magasra úgyis átengedte a vírusokat.

Dr Web tűzfallal nem rendelkezik Ikarus szintén

Kaspersky jó,de nem ingyenes F-secure-val együtt és ráadásul kaspersky androidra nem ad tűzfalat...

Szóval még ha azt nézzük zoner még mindig erős, ingyenes és tűzfallal rendelkezik és MAGYAR tehát ha nem rendelkezünk cseh tudással akkor is érthető mert nyelvi támogatás van rajta.

többiben csak csalódok pl eset norton webroot vipre g data-ban főleg.

Dehát amilyen a fa olyan a termés tehát vélemények megoszlanak.

Én Zoner mellett döntök.

2012. jún. 29. 19:41
 17/17 A kérdező kommentje:
tűzfalat max. lehet külön tölteni dr.web mellé is
2012. jún. 29. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!