Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi ez a phoenix. Exe?

Mi ez a phoenix. Exe?

Figyelt kérdés

[link]

azt se tudom, hogy mit keres a gépemen.

állandóan ugyanazt az oldalt szeretné megnyitni, érdekes módon órákig nincs semmi, aztán egyszercsak rákezd, és van, hogy el se tűnik az előző figyelmeztetés, és máris jön egy újabb. az is előfordult, hogy bezártam a progit, és egy kis idő elteltével azt vettem észre, hogy megint bepróálkozik. azaz magától újraindult. nyilván rosszindulatú a program, le kéne szednem, de kíváncsi lennék arra, hogy mit tudtok erről az alkalmazásról, vagy az ilyesfajta viselkedésmódról, minden infó érdekel.

Nagyon megköszönném, ha segítenétek!

2012. máj. 12. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem létszükségletű és eléggé vírusgyanús. Töröld.
2012. máj. 12. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
mindenképp törlöm, odáig én is eljutottam. eleve nem én tettem föl, az pedig már kellően gyanús önmagában. ráadásul, ha semmi mást nem csinál minthogy egy veszélyes oldalt akar megnyitni, akkor több mint valószínű, hogy vírus...
2012. máj. 12. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!