Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudom konfigurálni...

Miért nem tudom konfigurálni a CPU-mat a BIOS-ban?

Figyelt kérdés
AMD Athlon 64 3000+ processzorom van Asus A8M2N-LA alaplapban Phoenix - AwardBIOS v6.00PG BIOS-al és a CPU-t szeretném tunningolni. Ahogy böngészgettem az interneten megoldás után, olyat találtam, hogy frissítenem kell a BIOS-t, de ez eddig sajnos nem sikerült.
2012. jan. 1. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Pontosan mit nem tudsz? Nem engedi módosítani a menüpontokat, vagy eleve nincs benne olyan hogy MHz állítás?
2012. jan. 2. 10:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Eleve nincs benne.
2012. jan. 2. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hogy mikor belépsz a Bios-ba nyomd meg a CTRL+F1-et és aztán lépj az Advanced Options-ba, vagy ahol ezek vannak és akkor megjelenik néhány plusz beállítás. Talán az egyikkel megoldható a dolog. Mellesleg nekem egy 1.8 GHz-es Sempron-om van és én inkább le fogom cserélni, mint hogy húzzam. Hidd el jobban megéri. A legerősebb amit beletehetsz az az AMD Athlon X2 6400+ 3.2 GHz, csak az a gond hogy már ilyet nem gyártanak. Vagyis használton találsz ilyet. Hardverapro.hu-n láttam 13 ezerért.
2012. jan. 2. 10:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a Ctrl+F1 nem működik. Köszönöm a segítséget. És milyen hatással lenne a többi alkatrészre, ha belerakok egy ekkora, viszonylag nagy processzort? Sajnos még kezdő vagyok az ilyen dolgokban.
2012. jan. 2. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ird le hogy mi van a gépedben és én megmondom hogy mennyivel lesz jobb, esetleg kell-e majd valamit bővíteni.
2012. jan. 2. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Asus A8M2N-LA alaplap

AMD Athlon 64, 1800 MHz 3000+ processzor

3 GB DDR2 RAM

NVIDIA Quadro FX 1500 256 MB videókártya

2012. jan. 2. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha játékra használod, ajánlott egy jobb VGA is, de már szerintem az új proci is sokat segítene.
2012. jan. 2. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!