Nod32 védelmem van, fél éve használom, mindig
frissített jól, de 9 napja nem. Elindul a frissítés
magától is, de abba hagyja egy idő után. Azt írja a
vírusdefiníciós adatbázis napra kész. Piros lent az
ikonja már több, mint egy hete. Mi lehet a gond?
(Azt még hozzá tenném,hogy ez nem 1 hónapos próba verzió.)
2012. máj. 9. 01:04
2/13 anonim válasza:
Ha fél évig felhasználónév meg jelszó beírása nélkül működött, akkor jobb lesz ha eltávolítod. A feltört Nod32-nél jobb az ingyenes de eredeti vírusírtó. Legalább az legyen már jogtiszta.
2012. máj. 9. 01:12
3/13 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom elvileg eredeti van rajta.
Informatikus srác tette fel.Jelszóval stb.Szóval elvileg nem kamu.Ezért nem értem mi lehet vírus irtóval,vagy lehet megsérült?
2012. máj. 9. 01:20
4/13 anonim válasza:
Én ESS-t használok és elárulok egy nyílt titkot: Vannak havonta megjelenő számtech újságok, abban pedig külöböző kódok, melyekkel ingyenesen tudsz egy hónapos licenszet igényelni néhány vírusírtóhoz, köztük az enyémhez és a tiédhez is, mivel majdnem ugyanaz a kettő. Hátránya, hogy havonta újra kell regisztrálni, előnye, hogy eredeti, legális és ingyen van. Az újságkódok mindig amegtalálhatók neten. Regisztrálj, a licenszadatokat írd be a megfelelő részbe és frissíts.
Rakasd fel az Avira nevű progit, a tesztek szerint egy súlycsoport a NOD-dal és ingyenes. Természetesen van fizetős változata is extra szolgáltatásokkal.
Nekem az van évek óta a gépeimen.
2012. máj. 9. 06:41
6/13 anonim válasza:
Töröld le ami most van neked (amikor kérdi a személyes beállításokkal együtt, mindent.)
Ez a NOD32 tört kóddal lett feltéve, most a hamis szervert letiltotta a gyártó cég. (Módszeresen vadásznak ezekre). Vagy megveszed (diákoknak féláron adják), vagy újságkódot használsz hozzá. Nekem ESS5 van a gépemen, ez is újságkódos, az valódinak számít.
2012. máj. 9. 12:44
8/13 anonim válasza:
Elismerem, hogy ez az újságkódos dolog tényleg jó ötlet, viszont havonta keresgélni újat, ha nem veszed folyton az újságot... akkor azzal elég sok macera van.
2012. máj. 9. 15:50
9/13 anonim válasza:
Elég sok macera? Nekem havonta nincs az egész 2 perc és én sem veszem az újságot. Aki ennyit nem tud szánni a gépe biztonságára...
2012. máj. 9. 16:08
10/13 anonim válasza:
Nem mindenki tudja, hogy ezeket a kódokat hol kell keresni a neten. Én nekem az avast-tal nincs ennyi gondom. Évente 1x újraregisztrálok és kész.
"Aki ennyit nem tud szánni a gépe biztonságára..."
Erre csak annyit reagálok, hogy egy felelőtlen felhasználónak tök mindegy milyen vírusirtó van fent, ha kattintgat össze-vissza úgyis összeszed néhány vírust a netről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!