Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi tortenik, ha az Avast 6-os...

Leee_a kérdése:

Mi tortenik, ha az Avast 6-os regisztracio lejarta elott a frissites gombra kattintok?

Figyelt kérdés
Automatikusan a 7-es verziot rakja-e a gepemre, vagy le kell elotte toltenem ezt a verziot es kezi uton kell beinstalalnom?

2012. febr. 23. 23:13
 1/7 nrrolli ***** válasza:

Nem

csak az aktuális virus adatbázist frissíti

ugyan is naponta születnek uj virusok

2012. febr. 23. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:

A 6-ost frissíti, ha van hozzá valami javítás, verziót nem vált. Le kell törölni és feltenni az újat.

(van már 7-es???)

2012. febr. 24. 08:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Igen, azt latom, hogy automatikusan / szinte naponta/ frissiti az aktualisan feltoltott verzio adatbazisat. Mar 3 eve hasznalom az Avast-ot. Igen, nemregiben kijott a 7-es, de "csak" beta verzioban... Igy elegge tancstalan vagyok..:-(
2012. febr. 24. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Rosszul tudtam. Rákattintottam a program frissítésre és most már 7-es verzióm van, újraindítás után.
2012. febr. 24. 13:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Ma nekem is az automatikus frissiteskor /kattintas nelkul/ a 7-es verziora frissitett, de tovabbra is azt irja ki, hogy a regisztraciom 20 nap mulva lejar. Remelem, hogy ha 20 napon belul uj regisztraciot kerek, akkor ismet 1 evig majd ervenyes lesz a regisztraciom. Nalad is hasonlot irt ki, vagy Te mar kerted az uj regisztraciot?
2012. febr. 25. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nemrég regisztráltam a 6-ost, abból volt még 308 nap, a 7-ben ezzel folytatta tovább. Egy ideig még nem lesz rá gondom.
2012. febr. 25. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom a valaszodat, ami sokat segitett.
2012. febr. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!