Ingyenes a regisztráció az avast-nál?
letöltöttem a próbaverziót, és most ugye regizni kell hogy továbbra is jó legyen
viszont kiad egy is ablakot amiben az van hogy 19,99 € egy évig , meg stb bal oldalt pedig hogy regisztráció
akkor most ingyenes v nem ?
A Free-t töltsd le.
A regisztrációs ablakban a szürke free registration-t válaszd.
A főablak bal felső sarokban mit ír ki? Avast Free Antivirus, vagy Avast Internet Security?
Ha az utóbbi, akkor az nem igyenes, ha az előző, akkor 1 évente kell regisztrálni, de végig ingyenes.
avast frre antivirus
tehát akkor ingyenes
és jobb oldalt lehet megvenni 19.99$ért
akkor nagyon köszönöm és felpontoztam
Igen, a free antivirus ingyenes, és évente kell regisztrálni ingyen kulcsért.
A fizetős változata több funkcióval rendelkezik, de szerintem egyáltalán nem szükségesek, az ingyenes tartalmaz mindent ami vírusvédelemhez kell!
Majd arra figyelj, hogy egy-egy program (nem vírusadatbázis) frissítés alkalmával nehogy egy fizetős változat próbaverziójára frissíts, pár ismerősömmel már előfordult!
Hasonlóra.
Kiírja, hogy a programnak új verziója érhető el, ilyenkor NÉHA egy ablakba berakja az új verzió telepítésének a linkjét, meg a másik fizetős verziónak a telepítési linkjét is. Automatikus frissítésre kell bízni mindent, és akkor probléma nem lehet!
köszike a segítséget!!!!!!
am sikerült:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!