Van olyan e-mail szolgáltató, amely nem gyűjt adatokat a felhasználóról?
A Google-ról láttam egy filmet (Google: A keresőprogram hatalma). Korábban sem tetszett, ahogy a Google figyeli a felhasználóit, a film megnézése után végképp megérlelődött bennem az a gondolat, hogy a Google-t és a Google szolgáltatásait ne használjam.
Ti milyen korrekt e-mail szolgáltatókat ismertek? A Google keresője helyett mit javasoltok?
Előre is nagyon köszönöm a jó tanácsokat!
Szívesen. (11:58) voltam, és tetszett az írásod..
Néha lehet olvasni itt is értelmes véleményeket kultúráltan megfogalmazva..:)
Kedves "11:58-as"!
Egészen zavarba jöttem attól, hogy azt írtad az egyik hozzászólásomról, hogy tetszett neked. Azt gondoltam, hogy el sem olvassa senki azt a bizonyos kommentemet, mert nem 1-2 soros, hanem picivel hosszabb.
Nagyon örülök, hogy megírtad a benyomásodat a gondolataimmal kapcsolatban, köszi a pozitív véleményt!
Biztosan másoknak is sokat tudsz segíteni a válaszaiddal.
További szép napot neked! :-)
Teljesen megértem a kérdésfeltevő aggodalmait. Az az leszóló hurrogóknak meg csak annyi: az én személyes adataimmal én rendelkezem. Nekem van jogom eldönteni, hogy kivel mit osztok meg ezekből. Ha valaki a beleegyezésem, vagy tudtom nélkül ezeket gyűjti, elemzi az megsérti a jogaimat. Magyarország nagyon keleten van, ha honfitársainkat ez nem zavarja. Nem kell ahhoz bűnözőnek lennem, hogy nem akarom például hogy Gipsz Jakab értesüljön arról, hogy lábgombám van, és félek a hernyóktól, még ha ezekben amúgy nincs is semmi kivetnivaló. Merthogy ezek az én magánügyeim. (Amúgy kitalált példákat írtam, félreértés ne essék.)
Az meg hogy nem kötelező használni az internetet nem lehetséges, ha már minden hivatal azt várja el, hogy interneten tartsa velük az ember a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!