Hogy tudnám mégis leszedni az Avastot?
a gépen avast van, viszont lejárt az egy év ingyenes használat. programok telepítése és törlése nem megy mert kiírja hogy error reading product data, ha meg csak simán tc-ben törölni akarom akkor azt írja hogy hiba: a fájl nem törölhető, megszünteti az írásvédettséget? folytatás rendszergazda által törlés stb
msconfigban kikapcsoltam hogy ne indítsa el automatikusan windows betöltésekor de restart után ugyanúgy elindul és ugyanúgy bejelölve marad hogy elindítsa
hogyan tudnám mégis leszedni a gépről?
bárkinek aki használható ötlettel áll elő nagyon megköszönném
konkrétan a win32/registry booster meg még egy valami a win32 mappában?! nem tudom ez mappa e sérült/módosult és a keresőben az avastnak is van egy win32 fájlja amit hibaként dobott ki amikor le akartam szedni az avastot a gépről
gondolom a kettő összefügg
köszönöm a sok fáradozást és segítséget, ment mindenkinek a zöld kéz
azt hiszem én mindent megpróbáltam hogy helyrerakjam a gépet de csak az újratelepítés volt célravezető
most más vírusirtót raktam fel, tökéletesen működik, csak a fifámat sajnálom hogy nem tudtam megmenteni és azóta se találok normális telepítőt hozzá amivel még el is indulna a játék :D
A múltkor volt a kezemben egy asztali gép, hasonló gondokkal. (Volt rajta VirusBuster, abba belefagyva pedig a két trójai), hiába irtottam le, újra kellett telepiteni. Ott sem sikerült a játékokat megmenteni.
Az ezen az oldalon olyan sokszor átkozott ESET-NOD esetleg a komoly támadásoknál egy kicsit belehal (eltűnik az ikonja a Tálcáról), de mindig újrainditható. Rendszerfájlokat soha nem töröl pl. Persze ez csak a valódi licenszkódosra vonatkozik, amelyet megvettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!