Hogy tudnám mégis leszedni az Avastot?
a gépen avast van, viszont lejárt az egy év ingyenes használat. programok telepítése és törlése nem megy mert kiírja hogy error reading product data, ha meg csak simán tc-ben törölni akarom akkor azt írja hogy hiba: a fájl nem törölhető, megszünteti az írásvédettséget? folytatás rendszergazda által törlés stb
msconfigban kikapcsoltam hogy ne indítsa el automatikusan windows betöltésekor de restart után ugyanúgy elindul és ugyanúgy bejelölve marad hogy elindítsa
hogyan tudnám mégis leszedni a gépről?
bárkinek aki használható ötlettel áll elő nagyon megköszönném
1. Az éves regisztrációt akárhányszor meg lehet hosszabbítani. (És ez is ingyenes.)
2. Én megpróbálnám újra telepíteni az Avastot, majd úgy eltávolítani a Vezérlőpult alatt.
na szóval...
normál módban se törölni se uninstallálni nem tudom
próbáltam csökkentett módban is ott is ugyanazokat a hibákat írta ki mint normál módban
újratelepíteni se tudom mert ugyanazokat a hibákat írja ki mint amikor uninstallálni akartam
eddig három embert kérdeztem meg, mindhárom rendszerinformatikus, mindegyik azokat mondta amiket meg is csináltam, szerintem mindent megpróbáltam már a win újratelepítésén kívül amit csak lehetett de semmivel nem tudtam leszedni
kár hogy nem firefoxot használunk :)
de amúgy meg amióta lejárt az egy éves regisztrációja azóta nem lehet leszedni a gépről
nem vagyok egy számítógép zseni de szerintem nem biztos hogy vírus okozza ezt mert mindig csak egy vagyis törlésnél és uninstallnál is egy bizonyos fájllal van gondja
probáld meg ezzel a progival:iobit Uninstaller
meg lehet hogy tényleg vírust zárt be magával futasd le akkor ezt a gépeden: [link]
Azt jelezte a scanner, hogy Win32/.... trójai? Azok "hivatalos" neve így kezdődik, nem véletlenül.
Ha a Windows/system, vagy Windows/system/driver fertőzött, akkor nincs más megoldás, újra kell telepiteni. Formázás előtt futtasd le a Kaspersky Online Scannerét is, hátha van ott még valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!