Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudnám mégis leszedni az...

Hogy tudnám mégis leszedni az Avastot?

Figyelt kérdés

a gépen avast van, viszont lejárt az egy év ingyenes használat. programok telepítése és törlése nem megy mert kiírja hogy error reading product data, ha meg csak simán tc-ben törölni akarom akkor azt írja hogy hiba: a fájl nem törölhető, megszünteti az írásvédettséget? folytatás rendszergazda által törlés stb

msconfigban kikapcsoltam hogy ne indítsa el automatikusan windows betöltésekor de restart után ugyanúgy elindul és ugyanúgy bejelölve marad hogy elindítsa

hogyan tudnám mégis leszedni a gépről?

bárkinek aki használható ötlettel áll elő nagyon megköszönném

2012. ápr. 21. 19:31
1 2
 1/15 2xSü ***** válasza:

1. Az éves regisztrációt akárhányszor meg lehet hosszabbítani. (És ez is ingyenes.)

2. Én megpróbálnám újra telepíteni az Avastot, majd úgy eltávolítani a Vezérlőpult alatt.

2012. ápr. 21. 19:46
 2/15 A kérdező kommentje:
megpróbáltam újratelepíteni, ugyanúgy hibát ír ki, újraregisztráltam, kiírta hogy regisztrálva, május 1ig érvényes, de még így is azt írja hogy nem biztonságos
2012. ápr. 21. 19:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást, aztán újrainditás, F8-ot nyomogasd, amig fekete a monitor. Csökkentett mód. Így tudod törölni.
2012. ápr. 22. 15:26
 4/15 A kérdező kommentje:

na szóval...

normál módban se törölni se uninstallálni nem tudom

próbáltam csökkentett módban is ott is ugyanazokat a hibákat írta ki mint normál módban

újratelepíteni se tudom mert ugyanazokat a hibákat írja ki mint amikor uninstallálni akartam

eddig három embert kérdeztem meg, mindhárom rendszerinformatikus, mindegyik azokat mondta amiket meg is csináltam, szerintem mindent megpróbáltam már a win újratelepítésén kívül amit csak lehetett de semmivel nem tudtam leszedni

2012. ápr. 22. 16:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Erősebb fertőzést fogott, azt belezárta magába. Sajnos láttam már ilyet, a fertőzés forrásával (Firefox) együtt lehetett csak törölni. De mert a Windows is megsérült, újra kellett telepiteni.
2012. ápr. 22. 16:30
 6/15 A kérdező kommentje:

kár hogy nem firefoxot használunk :)

de amúgy meg amióta lejárt az egy éves regisztrációja azóta nem lehet leszedni a gépről

nem vagyok egy számítógép zseni de szerintem nem biztos hogy vírus okozza ezt mert mindig csak egy vagyis törlésnél és uninstallnál is egy bizonyos fájllal van gondja

2012. ápr. 22. 16:33
 7/15 anonim ***** válasza:

probáld meg ezzel a progival:iobit Uninstaller

meg lehet hogy tényleg vírust zárt be magával futasd le akkor ezt a gépeden: [link]

2012. ápr. 22. 18:15
 8/15 A kérdező kommentje:
lefuttattam ezt a scannert, talált 12 fertőzött fájlt, amiből csak kettő többszörösen fertőzött, a többi módosult viszont ezek mind a win32-ben vannak, valószínű emiatt nem jön le az avast, eltávolította a fájlokat viszont így sem tudtam leszedni az avastot szóval holnap win telepítés lesz, mást nem tudok csinálni vele
2012. ápr. 22. 22:07
 9/15 A kérdező kommentje:
jah, és mivel törlésnél és uninstallnál is egy, a setup mappában levő fájllal van gondja, gondolom ezt befolyásolja a win32-ben levő hiba is
2012. ápr. 22. 22:08
 10/15 anonim ***** válasza:

Azt jelezte a scanner, hogy Win32/.... trójai? Azok "hivatalos" neve így kezdődik, nem véletlenül.

Ha a Windows/system, vagy Windows/system/driver fertőzött, akkor nincs más megoldás, újra kell telepiteni. Formázás előtt futtasd le a Kaspersky Online Scannerét is, hátha van ott még valami.

[link]

2012. ápr. 22. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!