Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy lehet az ESET Smart...

Hogy lehet az ESET Smart Securiti 30 napos próbaverzióját továbbra is használni?

Figyelt kérdés
Ha letelik a 30 nap, újat kérek, de emlékszik az e-mail címemre és nem ad.Már a harmadik levelezési címre kértem, de újabb címet nem akarok gyártani.
2009. jún. 20. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:

1. kérjél 30 napos kódot (majd állítsd is be)

2. indítsd újra a gépet

3. megint indítsd újra a gépet, de most csökkentett módban lépjél be

4. töltsd le ezt: *****

5. az exét elindítva kattints majd a LOCK gombra

6. ennyi, töbször nem fogja számolni a napokat :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. jún. 20. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Remek, pont egy biztonságért felelős szoftvert akarsz feltörni... Mi lenne ha esetleg megvásárolnád, hogy rendesen működjön és nem egy nyavalyás crack működtesse ami vírust tartalmaz? Kaspersky Antivirus 2009 : 13 hónapra 8 ezer forint, ennyit megérnek az adataid sztem ha meg nem akkor vess magadra.
2009. jún. 20. 22:11
 3/8 A kérdező kommentje:

az elsőnek:sajnos már az első lépést sem tudom hogyan kell csinálni.Ez valóban egy crack? Lehet vírusos, úgy, ahogy a 2. írja?

a másodiknak:jól leszúrtál, de én azt sem tudtam, hogy ez feltörés.Azt meg főleg nem, hogy crack.Miért egy másik típusú programot ajánlgatsz?

2009. jún. 22. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első válasz tökéletesen van leírva és nekem működik.

A második válaszadó/pénzeszsák/ csak véleményt mond bár nem is próbálja a megoldást keresni.

A lényeg: az első működik, a második csak OKOSKODIK.

1 informatikus

2009. jún. 23. 06:41
 5/8 A kérdező kommentje:
1 informatikusnak: bár én nagyonbéna vagyok ezekhez a kérdésekhez, volt aminek utána tudtam nézni. Ezt találtam, ajánlom a figyelmedbe, és mindenki máséba is. [link] Bocs a 2.-tól, ennek alapján igaza van.Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!
2009. jún. 23. 12:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Még valami: elgondolkoztat, hogy mióta a Smart Sec.4. próbaverziója VÉD, elég sok angol nyelvű kéretlen levél jut be a beérkező leveleim közé is, meg a spam-ba is.Állítólag pont ez a különbség a 32 és Smart.Sec között, hogy ez utóbbi szűri a spam-ot is!Hááát?!
2009. jún. 23. 13:05
 7/8 anonim válasza:
Kódok.serials key.itt találsz hozzá kódokat
2009. jún. 29. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:

www.nod321.com

itt mindíg találsz új serialokat!

2009. júl. 9. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!