Ha feltorom az msn-et valakinek az tudja utana meg hasznalni?
előttem lévő hozzászólónál a pont.
még kicsit kiegészíteném: a kérdésből kiderül hogy hüle vagy az egészhez. elárulom hogy ne legyen eggyel több a "hülék" özött miért kérdeztél baromságot: ha feltöröd akkor te megtudod a jelszót, amit ha nem állítasz át akkor marad ugyanaz. másik amiért biztos nem fog sikerülni az az hogy !!!programmal!!! akarod feltörni. a kérdés alapján kétlem hogy van annyi tudásofd hogy tudj programot írni erre, és olyan program nincs a neten amibe beírod hogy xy@hotmail.com és egy gomb hogy törj. tanulj még sokat és utána remélem nem lesz ilyen kérdésed. gondolom te is a 10-15 éves kategóriába tartozol!
hat koszonni koszonom a nem eppen megerto valaszoakt....muszaly belepnem a parom msnjeba szoval ez van....es letoltottem egy jelszofeltoro programot csak feltem hasznalni hogy kar tehete esteleg az msnjebe h utana tudjae hasznalni majd....
es nem 10-15 ;)
kossz...
Ha programot töltöttél le, ami jelszót tör, az jó eséllyel olyan program, ami tömörített állományokat tud feltörni.
Am első hozzászólónál a pont. Nem olyan egyszerű ezt kivitelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!