A win. Tűzfal folyton bekapcsol és belassít mindent? Hogy lehet kitörölni az egészet? Hogy SOHA ne tudjon bekapcsolni? Ki akarom dobni a retekbe!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 16:47
21/28 gepzene válasza:
Nekem is 512 a ram, és simán kevés a kényelemhez. Ha sok bigyó indul, akkor bármelyik következő program lassíthat. Lapozófájl mekkora? Lassuláskor keményen pakol a vinyó?
22/28 A kérdező kommentje:
Amikor belassul a lapozó 400 felett van. Mikor kb. lefagy akkor meg 600 körül. :S
2012. ápr. 22. 01:23
23/28 anonim válasza:
Kétmagú procis gépen, 1 GB memóriával jelenleg 650 a lapozófájl. A tieddel ez lesz a fő gond: kevés a memória.
24/28 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor régen miért volt minden rendben? Tök gyors volt a gép. :/
2012. ápr. 22. 15:22
25/28 gepzene válasza:
Lapozófájl kikapcs, újraindítás, töredezettségmentesítés, lapozófájl fix 1G, startup control panel letölt, vele kis selejtezés a rendszerrel indulók közt (ami tudod, hogy nem kell, az ne legyen bejelölve), és hátha...
Azért hátha, mert windows nekem attól nagyon lassul, ha sokmindent uninstalláltam már rajta. Ha ott pöffeszkedik mindenféle (már ha fér), akkor nemigen mereng.
26/28 anonim válasza:
Ha sok filmet és terjedelmes fájlt töltöttél le, az is megterheli a gépedet. Futtasd le a Ccleanert.
27/28 A kérdező kommentje:
Lefuttattam, de ezt már írtam.!!!!
2012. ápr. 22. 22:59
28/28 anonim válasza:
Nekem egy nagy modulfrissités után a valódi (újságkódos) Eset Smart Security bolondult meg, a tűzfal blokkolta a mobilnetet. Hiába állítottam be, semmit nem használt. Végül az ügyfélszolgálatnak írtam, a küldött tanácsok alapján átállítottam és most már semmi baja. Azt nem tudom, hogyan lehet a Windows tűzfalat beállítani, de lehet, hogy ott is valami frissitési gond okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!