A win. Tűzfal folyton bekapcsol és belassít mindent? Hogy lehet kitörölni az egészet? Hogy SOHA ne tudjon bekapcsolni? Ki akarom dobni a retekbe!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 16:47
11/28 anonim válasza:
Tegyél fel Linux-ot és probléma megoldva.
12/28 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a legjobb törlés.
2012. ápr. 18. 22:20
14/28 gepzene válasza:
Sose hallottam még olyat, hogy a tűzfal lassít, pedig négydimenziós kocka vagyok. Ha víruskergetőd sincs meg jelszó nélküli rendszergazda vagy, akkor sajnos annyi vírus hemzseg a rendszereden, hogy nincs értelme megtartani.
15/28 A kérdező kommentje:
3 vírusirtót futtattam le. 0 vírus van a gépen.
Ha kocka vagy akkor jó a géped, nekem nem mai a gépem, ezért lassít! Amúgy MINDEN lassítja a gépet... Tudnod kéne.
A válasz (megoldás) lemaradt, sóval hol a tűzfal mappája/ file-ja?
2012. ápr. 18. 23:56
16/28 anonim válasza:
Nincs mappája, nem fogod tudni törölni, de ezt már mások is leírták.
Attól, hogy régi a géped nem indokolt, hogy a tűzfal lassítsa.
17/28 anonim válasza:
Nem a tűzfal az oka, ha régi a gép (elmúlt három éves), akkor hardveres hiba is lehet. HDD, táp, RAM, VGA: bármi lehet. Sőt, egy alapos nagytakarítás is ráférne, tele lehet .TEMP fájlokkal. Töltsd le a Ccleanert és takaríts vele.
18/28 A kérdező kommentje:
ismerem, nem az a baj.
2012. ápr. 20. 15:05
19/28 gepzene válasza:
Mennyi ramod van, meg egyáltalán milyen proci, milyen alaplap?
20/28 A kérdező kommentje:
proci 2GHz a ram meg fél Giga
Nem sok tudok, de nem kéne így befagynia.
2012. ápr. 21. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!