Miért nem küldi a facebook a biztonsági kodot?
Figyelt kérdés
Ma már többször kijelentkezett a facebookombol holott csak bezártam. Majd belépéskor mindig kérte a biztonsági kodot amit be is irtam. Belépett majd ha kiléptem és vissza akartam lépni megint kérte holott ilyen sürün nem szokta és nem jelentkeztem ki. Most már ott tartunk, hogy kéri a biztonsági kodot de sms-be nem küldi el igy nem tudok belépni sem.SOS! Mi a teendö ilyenkor??2012. ápr. 16. 19:32
11/16 Kicsiria válasza:
sziasztok!Én is így jártam tegnap délelőtt.Azóta semmi és nagyon fontos lenne belépni.Szerintetek ez magától megoldodik?Vagy regisztráljak újra?Nem igazán szeretnék!Nem szeretném hogy két oldalam legyen aktív!
12/16 nixi_9 válasza:
Sziasztok,
hasonló probléma merült fel nálam is. Tegnap óta nem bírok belépni a facebook oldalamra. Első akadályként biztonsági kódot kért, amit rendesen meg is kaptam pár percen belül sms-ben, csak éppen a kód nélkül.. "Biztonsági kódod a facebookhoz:" ... és hol a kód???
ezt eljátszottam párszor mindig ugyanez az sms szöveg jött kód nélkül... este felé már sms sem jött... volt már ilyen, de ilyen sokáig még nem akadályozott a belépésben.
Előző kommenteknél olvasva azt szeretném kérdezni, hogy hova kellene telefonálni, milyen számot kell felhívni?
köszönöm,
13/16 Kicsiria válasza:
Arra én is kíváncsi lennék milyen számot kell hívni???????És más hogy tudta megoldani ezt a próblémát?????
14/16 anonim válasza:
Nekem megoldódott, kikértem az sms-t, nem volt benne semmi, majd rámentem arra a lehetőségre, hogy "Nem működik a dolog?" aztán ott volt egy lehetőség, hogy kérsz újabb sms-t, kértem. Majd automatikusan kiírta alatta, hogy ha nem látod az sms-t, akkor felhívunk telefonon, rákattintottam, hogy Ok, és 5 mp múlva hívtak. Egy gépi hang mondja be a jelszót angolul, először üdvözöl, majd mondja a kódot, viszonylag gyorsan, de 2x elmondja. Aztán beírtam a számokat, amiket bemondott és belépett egyből. Sok sikert!
15/16 anonim válasza:
Ja...és ha túl sokszor próbálkoztok a kód kéréssel egy idő után már nem küldi el az üres sms-t sem 8gondolom letilt)...várni kell kb. fél napot, úgy hogy nem is próbáltok belépni, utána újra elfogja küldeni az üreset és akkor rá lehet menni, a telefonos dologra, legalábbis nálam így volt..
16/16 anonim válasza:
Ki tudna nekem segiteni?facebookom biztonsagi kodot kovetel tolem amit be irtam a szamitogepemre de kozben mobiltelefonomrol voltam internetre belepve de szamitogepemen is be voltam jelentkezve telefonomon kerte belepesnel a kodot meg is kaptam mobilomra sms-ben amit a szamitogepen be irtam de nem tortent semmi sem!majd ismet ra katintottam a kod ujra kuldese gombra ismet azt a sorszamot helyesen be irtam a szamitogepneles ismet semmi nem tortent!5 szor ugyanezt meg ismeteltem de nem engedett tovabb a facebook szamitogepes rendszere!utana mar csak azt irta ki hogy az uj kod kerese elott legalabb varjak egy percet de orahosszak mulva is ugyanezt a szoveget irja ki!tobb napja probalkozok uj kod keresevel de soha nem kuldenek biztonsagi kodot mobilomra annyit ir csak ki mikor ra katintok az uj kod keresere hogy az uj kod keresehez varjak legalabb egy percet!de most ezek a facebookosok engem hulyenek neznek?hogy lehet az hogy orakkal kesobbmikor boven letelik az egy perc vagy napokkal kesobb is ugyanez a szoveg van irva?uj facebookot is probaltam tobbszor regisztralni de mikor el keszitettem oket ott azoknal is kijelentett onnan es mobiltelefonszamot kert azonositasra!be irtam de nem fogadtak el azt irta ki hogy ez a szammar hasznalatban van egy masik facebookhoz!ami igy igaz amire nem kapom meg a biztonsagi kodot!ilyenkor mit kell csinalni,irtam mar tobbszor emailt a facebooknak is mindig csak automata uzenet jon emailemre hogy sajnos ezen a csatornannekem nem tudnak segiteni es hogy kepjek be a sugokozpontba amin ott sem segit nekem!miert nem valaszol a facebook nekem es miert nem segitenek ha kerdezek toluk?hogy hasznaljam igy a facebookot ha megakadalyozak a szabad hozzaferesem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!