Miért nem küldi a facebook a biztonsági kodot?
Van, akinek 5-7 nap múlva érkezett meg, várd ki türelemmel. Ha jól adtad meg a számot, biztos hogy küldeni fogják. Egyszerre egy kérést vesznek figyelembe, így hiába küldöd el háromszor a kódkérést, a másik két kérést törlik, mert még az első az aktív.
Viszont ha elkezded próbálgatni a belépést, akkor azt úgy veszik hogy más akar belépni a profilba, és letiltják a hozzáférést egyre nagyobb időtartamra.
2012. ápr. 16. 19:38
2/16 A kérdező kommentje:
De hát mindig a sajátomrol lépek be akkor miért nem ismerik fel az eszközt??
Az sms is mindig a számra jön amit megadtam. De ma többször kilépett holott ugyanarrol a telefonrol léptem be ahol eddig... Igy nem tudom inaktiválni ezt a kodos rendszert? Csak ha belép??
Türelem, nem fog elszaladni a facebook....
2012. ápr. 16. 22:30
4/16 A kérdező kommentje:
Eddig a telefonomrol probaltam geprol lehet engedne?
5/16 anonim válasza:
Üdv! én is tegnap este óta szórakozom vele mert újrakellett tolnom a telómat meg a gépet és így bekell lépnem de nem akar megjönni a biztonsági kód..eddig gond nélkül megjött..már kezd idegesíteni..ki is kapcsolom a fenébe.. csak lépjek be végre..
2012. ápr. 18. 11:32
6/16 A kérdező kommentje:
Na sikerült megcsinálnom. Ott írja angolul, hogy ha nem érkezik meg a kód sms-ben akkor felhívnak telefonon és rá kell menni arra a linkre ami ott van. Angolul eldarálta az üzenetrögzítő a kódot aztán be kellett írni utána még kérdezett valamit, hogy honnan internetezel és utána beengedett. De én is kivettem aztán..
7/16 anonim válasza:
Igen Köszi már nekem is sikerült a dolog végre..már kezdtem megijedni..
2012. ápr. 19. 13:29
8/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is felhívtam,de az egyik számot nemértettem, harmadjárapróbáltam aztán már nem sikerült ....:S
2012. nov. 6. 17:16
9/16 anonim válasza:
Nektek, hogy lett jó? Sajnos én is így jártam. 5 napja állítottam be a funkciót, minden működött is eddig, de ma reggel ilyen üzenetet kaptam: "A facebook kódod: " és nem volt semmi a helyén...majd próbálkoztam még néhányszor, már ott tartok, hogy sms-t sem kapok. E-mailemre küldtek egy levelet, de nem tudom lefordítani.
2013. jún. 3. 08:47
10/16 anonim válasza:
Nekem is ez van, és nem tudok mit kezdeni a helyzettel... :(
2013. jún. 3. 13:06
Kapcsolódó kérdések: