Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy kell rejtett mappát...

Hogy kell rejtett mappát csinálni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 19:14
1 2 3
 11/22 ceri ***** válasza:

Vezérlőpult/Mappa beállítása/Nézet/Fájlok és mappák/Rejtett fájlok megjelenítése

Ezt persze egy illetéktelen is megcsinálhatja. Ezért nem túl biztonságos. Olyanok ellen jó, mint pl. amilyen te voltál eddig.

2009. jún. 23. 11:44
 12/22 A kérdező kommentje:
A tesóm ellen kell, szal tökéletes! Nagyon köszi a segítséget!! :D
2009. jún. 23. 17:23
 13/22 A kérdező kommentje:

De am ha rákattintok hogy "rejtett fájlok és mappák--> megjelenit" akkor sem hozza vissza!Pedig rákattintok hogy "alkalmaz" meg utánna az "ok"-ra.:S

Sőtt ha ezek után megint megnézem akk az "elrejt" van megjelölve...

Én vok ennyire szerencsétlen vagy a gépemmel van valami gond??

2009. jún. 23. 17:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A gépeddel nincs gond, az egy szuper "ketyere"Nekem inkább Veled van gondom, mégpedig azért, mert nem éetem az alábbiakat:idézek az utolsó kommentedből: "am", "S", "akk", "vok". A magyar nyelvben ilyenek nincsenek, vagy ezek kódolt szavak?Ennek - és a hasonlóknak - megfejtése külön tudomány?
2009. jún. 26. 07:38
 15/22 A kérdező kommentje:

am=amúgy

:S=egy hangulatjel az MSN-en

akk=akkor

vok=vagyok

Remélem igy már érthető az előző kommentem és tudsz nekem segíteni.

2009. jún. 26. 11:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát igy csorbul a szép magyar nyelvünk.Csak tudnám, hogy beszéd közben is igy kommunikálsz a veled szemben lévővel:

Ugye, hogy nem, mert meg sem értené.Akkor it miért?

Ha az alábbi segitség, akkor már megérte.Ugy vettem észre a harmadik kommented után, rejteni már tudsz.Csak visszahozni nem.Én sem tudtam, de hála az egyik válaszolómnak. Tehát a részletezés: vezérlőpult--megjelenités,témák--mappa beállításai--nézet--fájlok és mappák--rejtett fájlok és mappák alatt a megjelenités elé tegyél pontot a körbe és nyomj egy OK-t. KÉSZ!

Remélem sikerülni fog!

2009. jún. 27. 09:12
 17/22 A kérdező kommentje:

Beszélni nem így beszélek, itt azért használom hogy rövidítsek!

Igazad van a mappa elrejtés az már megy, de a visszahozással problémák vannak mert hiába jelölöm be a "megjelenít-"et aztán "OK"-ot, így sem hozza vissza...Ilyenkot mit kellene tennem??

2009. jún. 27. 12:50
 18/22 ceri ***** válasza:
Kérdezd meg a tesódat, hátha tud segíteni.
2009. jún. 27. 20:42
 19/22 anonim ***** válasza:

A 9:12 "vok" helyett vagyok! Vannak ezer év óta használt röviditések (például, illetve, ugyanaz stb. ) amit mindenki ért.De az ujabbakkat kevésbé.Az hogy rövidebb, úgy őszintén, mennyi időt spórolsz emg?

MÁS!

Ha a leirtak szerint mentél végig, akkor igaza lehet az előttem szólónak.Nem marad más hátra, mint az első ajánlat

2009. jún. 28. 07:46
 20/22 A kérdező kommentje:

Igen végig csináltam a leírtakat, és mégsem működik...

Tesómat nem kérdezem meg mert ő mégúgysem ért hozzá mint én.Ő az a tipikus szőke nő...

2009. jún. 28. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!