Hogy kell rejtett mappát csinálni?
Vezérlőpult/Mappa beállítása/Nézet/Fájlok és mappák/Rejtett fájlok megjelenítése
Ezt persze egy illetéktelen is megcsinálhatja. Ezért nem túl biztonságos. Olyanok ellen jó, mint pl. amilyen te voltál eddig.
De am ha rákattintok hogy "rejtett fájlok és mappák--> megjelenit" akkor sem hozza vissza!Pedig rákattintok hogy "alkalmaz" meg utánna az "ok"-ra.:S
Sőtt ha ezek után megint megnézem akk az "elrejt" van megjelölve...
Én vok ennyire szerencsétlen vagy a gépemmel van valami gond??
am=amúgy
:S=egy hangulatjel az MSN-en
akk=akkor
vok=vagyok
Remélem igy már érthető az előző kommentem és tudsz nekem segíteni.
Hát igy csorbul a szép magyar nyelvünk.Csak tudnám, hogy beszéd közben is igy kommunikálsz a veled szemben lévővel:
Ugye, hogy nem, mert meg sem értené.Akkor it miért?
Ha az alábbi segitség, akkor már megérte.Ugy vettem észre a harmadik kommented után, rejteni már tudsz.Csak visszahozni nem.Én sem tudtam, de hála az egyik válaszolómnak. Tehát a részletezés: vezérlőpult--megjelenités,témák--mappa beállításai--nézet--fájlok és mappák--rejtett fájlok és mappák alatt a megjelenités elé tegyél pontot a körbe és nyomj egy OK-t. KÉSZ!
Remélem sikerülni fog!
Beszélni nem így beszélek, itt azért használom hogy rövidítsek!
Igazad van a mappa elrejtés az már megy, de a visszahozással problémák vannak mert hiába jelölöm be a "megjelenít-"et aztán "OK"-ot, így sem hozza vissza...Ilyenkot mit kellene tennem??
A 9:12 "vok" helyett vagyok! Vannak ezer év óta használt röviditések (például, illetve, ugyanaz stb. ) amit mindenki ért.De az ujabbakkat kevésbé.Az hogy rövidebb, úgy őszintén, mennyi időt spórolsz emg?
MÁS!
Ha a leirtak szerint mentél végig, akkor igaza lehet az előttem szólónak.Nem marad más hátra, mint az első ajánlat
Igen végig csináltam a leírtakat, és mégsem működik...
Tesómat nem kérdezem meg mert ő mégúgysem ért hozzá mint én.Ő az a tipikus szőke nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!