Hogy kell rejtett mappát csinálni?
jobb gomb, tulajdonságok, biztonság. Itt van néhány lehetőség, és nem kell külön pr.
nem túl jártas user-nél elég lehet.
A 6:36-tól- ajobb gomb/tulajdonságok után nincs további lehetőség,
más- mi az az "user",
USER= HASZNÁLÓ, FELHASZNÁLÓ
Xp-nél tulajdonságok tulajdonságok után a rejtett bejelölése.
A titkosítandó mappára kell kattintani jobb gombbal, nem az asztalra.
Usernek: Nem szoktam idegen szavakat használni, de számítástechnikában néha előfordul az ilyen.
Lehet, hogy azért írtam, mert pár betűvel rövidebb a felhasználónál. Ha angol nyelvű pr-ot telepítünk szinte mindig találkozunk vele. Kb. annyira közismert szó, mint mondjuk a hardver, szoftver stb.
Az 5:38-nak!Megértem én az "userezést" de ugy gondolom, hogy a válaszok sokkal értékesebbek,ha azok a minyelvünkön iródnak.Igy azon "felhasználó"is rögvest érti miről ir a válaszadó, aki nem ismeri az adott szó jelentését. Én sem vagyok hive az idegen szó használatának.
Az alábbi linken megjelenithető - volt - kérdésemben tudsz-e segiteni? A javasolt szövegdoboz más kategória.Vagy inkább az emailodra küldjem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!