Valaki megtudná nekem mondani, hogy miért nyílik meg folyton egy bizonyos honlap ha megnyitok bármilyen másikat? Mit tehetek a megszüntetése érdekében? Ugyanis roppant idegesítő!
http//fla15. maxexp.com/tag1. html
(A google chrome pedig azt írja ki: "Ez a honlap nem elérhető") A vírusirtóm folyton kiírja, hogy blokkolta az oldalt. A vírusirtást már többször is futtattam és azt írja ki, hogy nincs fertőzés.
Rootkit van a gépeden, az ilyen.
A legjobb, ha újrarakod a Windows-t.
Valószínűleg nem kell újrarakni a windowst!
1. Vedd le a utorrent programot, ha fenn van
2. Tiltsd le a bővítményeket a böngészőben,
3. Töröld a BrowserCompanion könyvtárat a Program Fájlok alól
4. Tölts le egy antspyware programot. Ha a saját gépedről nem sikerül, akkor egy másik gépről, és másold fel egy pendrive-ra. Én a Spybot-ot szeretem, de mindenki másra esküszik :)
leölthető innét: [link]
Indítsd el a géped csökkentett módba. A gép indulásakor sűrűn nyomkodva az F8 billentyűt, fel fog jönni egy menü, és ott ki tudod választani. Javaslom, hogy válaszd a csökkentett mód hálózattal menüpontot, mert a Spybot-ot majd frissítened kell. Indítsd el a Spybot-ot. Először mindenféle indiszkrét kérdést tesz fel, pl. mentse -e a registry-t? (Igen), frissítse-e magát? (Igen, ha van hálózat, Nem, ha nincs), immunizálja-e a gépet? (most azonnal nem fontos). Ha ezeken túljutottál, akkor válaszd az Mind keresés menüpontot. Sokáig fog futni, akár több mint egy órát. Ha végez felsorol egy listát a fellelt biztonsági problémákról. Válaszd, a "Kijelöltek javítása menüpontot"
Sajnos a siker nem 100%, de első körben a fentieket kellene kipróbálnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!