Mi az, amit nem szeretsz az iPhone4-edben? Csak mert gondolkodom, hogy S2-ről váltok bizonyos idegesítő hibák miatt* és érdekelne előre, hogy az iP4-ben szerintetek mi fog idegesíteni?
(((*pl. a videófelvétel közben, bele-belehomályosít a kikapcsolhatatlan, túlbuzgó autofókusz, ill. az iPhone4-hez képest túl hideg képeket készít.
Példa a képekre:
Példa a videózás hibás autofókuszára:
http://www.youtube.com/watch?v=zzNqMZT7Lls )))
Engem legjobban az Iphone 4 ára idegesít mert ennyi pénzért már inkább galaxy s II amiben superammoled kijelző van és 2 magos ARM Cortex CPU ami egyenként 1.2-GHZ-n ketyeg
mellesleg nekem az Android rendszer jobban tetszik mint az IOS
Nem lenne rossz az Iphone de az alma logo miatt nagyon túl van árazva
Haverom mutatott egyet ki is próbálgattam de akár milyen drága is nekem egyáltalán nem teccett
Én forditott esetben vagyok mert s2-öt vettem az iphone 4 helyett mivel a nem tetszett, viszont az s2 már 3 hónapja megvan és sokkal jobban tetszik. Hidd el az iphonenak is megvannak a maga idegesítő hibái. A fő okok amiért váltottam, nem lehet testreszabni, a másik, ha nem töröd fel (ami garancia vesztéssel jár és instabil lesz a rendszer) akkor semmi ha
sználható progit nem tudsz rá tenni, csak ha fizetsz érte
Szerintem ebben tévedsz
Volt LG GT540-em amiben csak egy 600Mhz quacomm CPU-volt és azzal is akadás mentesen futott mind a rendszer mind a legtöbb játék
Viszont az S 2-n játszottam a Dead space-el és azt mondtam bazz majdnem olyan grafikája van mint PC-n
viszont az üzemidővel egyetértek az androidos mobilok nagyon zabálják az akksit
Nah megszólalt a nagy Iphoneb*zi
"Mert havernak az van énis veszek mert ez a menő" igaz?
Kérdezőnek pedig: ha lecseréled az S2 det egy iphone ra akkor jó nagy hülye vagy már megbocsáss
nem vagyok iphoneb*zi, konkrétan volt már mindenféle telefonom android-os, wp7-es, symbian-os, és igen, mostmár kipróbálom az ios-t, és nem azért, mert menő vagyok tőle, hanem mert összekapartam rá a pénzt, hogy kipróbáljam.
az ilyenek adnak jó tanácsot mint én, nem az, aki csak a többit utánozza, hogy jaj 1,2 ghz, 2mag stb. de ha hosszabb ideig használja az ember, rájön, hogy ugyanúgy akad a 2 magos proci is, mint az 1 magos...de hát nyilván ez a menőzés, hogy kinek hány magos a telefonja, nem az hogy iphone-om van-e vagy nincs..
egyébként meg ha nem volt még se s2-d se iphone-od, honnan tudod, hogy melyik a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!