Lehet egy mappához külön úgy hogy kérjen jelszót?
Figyelt kérdés
csak egy mappához szeretnék jelszavas védelmet. van ilyen egyáltalán?2012. ápr. 10. 17:33
2/10 anonim válasza:
ha nem használod a tartalmát akkor csomagold be jelszavazva(pl winrar)
ha használod akkor a többi felhasználónak tiltsd le a hozzáférést
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!!
2.:én használopm csak hogy mások ne lássák...igen de azt hogy csináljam???
2012. ápr. 10. 20:17
4/10 anonim válasza:
hát attól függ hogy rendszergazda vagy-e, a többiek pedig csak átlagos felhasználók-e
mert ha egy fiókot használtok akkor az is megoldás, hogy betömöríted .iso-ba, amikor kell bemountolod, amikor nem kell, akkor átnevezed valamivé (kevésbé hozzáértőknek nem fog feltűnni)
ha te vagy a rendszergazda akkor meg egy jobb klikk-> biztonság fül
és ott
5/10 anonim válasza:
Ha lejelszavazod, akkor már nem kell vele bűvészkedni, hiszen senki nem tud hozzáférni. Nem tudom minek bonyolítjátok...
6/10 A kérdező kommentje:
hátjó...köszönöm ...igazából nem jutottam előrébb mert teljesen hülye vagyok ehhez és amit így mondtok az nekem kínai... :S
2012. ápr. 11. 16:46
7/10 anonim válasza:
Az első elindult a WinRar irányába, ezt erősítettem én is... Ha nincs neki WinRaR-ja, küldök egy nem fos verziót...
8/10 anonim válasza:
nem a winrar shareware re gondoltam
egyébként fentebb kiderül, hogy a winrar felejtős, mert használná a mappát (és gondolom nem 2 kilobájt...)
9/10 A kérdező kommentje:
tényleg köszönöm mindenkinek de még mindig nem sikerült.... ha valaki el tudná mondani lépésről lépésre azt nagyon megköszönném
2012. ápr. 17. 17:55
10/10 anonim válasza:
Feltelepíted a WinRar-t és betömöríted vele az adott mappát és beállítasz egy jelszót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!