Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan kell jelszót (kódot)...

Hogyan kell jelszót (kódot) tenni a wifire?

Figyelt kérdés

T-home-os internetünk van, és olyan a modemünk, hogy azon van egy wifi gomb, és ha azt megnyomjuk, akkor elkezdi sugározni a jelet, és akkor wifi-vel be lehet fogni, és lehet internetezni. Nos, 2-en használnánk az internetet, az ismerősöm rendes internetkábellel (vagyis nem wifi-vel) netezne, én pedig a laptop-ommal wifi-ről, csak az a gond, hogy ez a wifi nem kér kódot, és így állandóan befogják a környékbeliek, pedig csak én akarnám wifi-ről használni a netet, megoldás lenne, mégegy netkábelt venni, azt bedugni a modembe, a másik végét meg a gépembe, de egyszerűbb lenne, valahogyan megcsinálni, hogy ez a wifink kérjen kódot, tudtok segíteni, hogy hogyan tegyünk rá kódot?

Az meg még drágább lenne, egy szerelőt kihívni.

2012. ápr. 6. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb lenne elolvasni a használati utasítást, amit a készülékhez adtak.
2012. ápr. 6. 17:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Ami nincs.
2012. ápr. 6. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert elveszett.
2012. ápr. 6. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

menj ide:

[link]

vagy ide

[link]

és próbálkozz admin/admin-nal vagy az egyiket hagyd üresen és talán beenged

2012. ápr. 6. 17:52
 5/5 A kérdező kommentje:

ó, igen, tényleg, köszi, eszembe jutott, hogy belehet állítani így:

start--->minden program--->kellékek--->parancssor

beírni h "ipconfig"

kiadja a netkapcsolatot, lesz ott egy szám, és azt beírni valamelyik böngésző url-jába. xD

Hogy ez miért nem jutott idáig eszembe...

Nem is értem. xD

2012. ápr. 6. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!