Ha megosztottam az internetet otthon, hogyan állítsam be a számítógépen a netet, elvileg ott ugyanúgy kéne mennie a netnek, mint korábban, vagy valamit be kellene állítanom, ha már mondjuk valaki otthon laptopról is netezik mellette?
Köszi, h segítesz:)
Megpróbálom röviden leírni.
Vettem egy linksys routert, és összedugtam a kábeleket a helyükre, ahogy azt kellett. Wifin keresztül az internetet a laptopon egy másik szobában simán tudtam használni. Viszont a saját gépemen már nem ment a net. Pedig mielőtt nem használtam volna ezt a linksyst, addig a sima routeremen (most d-link) van normálisan működött. Szóval ezt nem értem, hogy miért nem megy.
Hmm, pedig a linksys a jobb.
Hát, elvileg mennie kéne.
Ha router és a gép össze van kötve semmi nem jön be?
A router konfiguráló oldala sem? (Annak be kéne!)
De a konfiguráló oldal bejött. És ott figyeltem, hogy kapcsolódik-e, és az is rendben volt.
Viszont az internet nem ment, nem tudom ehhez kéne valami saját beállítást csinálnom a pc-re, hogy a pc-n is működjön? Állandóan 678-as hibát írt ki. Utánanéztem ennek, h mi ez de ettől sajnos nem lettem okosabb.
Ugye a gépen nem próbáltál "kapcsolódni" valamilyen módon?
Hol dobja ezt a hibát?
hát úgy van, hogy a konfiguráló oldalon a connected be van kapcsolva, és ezután rákattintok az internet csatlakozásra, ilyenkor írja ki ezt a hibát.
Tényleg nem értem, nem buheráltam semmit az internet beállításon, de ha internetet akarok megosztani már a saját gépemen nem tudok csatlakozni, csak wifin.
Ha a router már connectelt, akkor a gépen nem kell semmire sem kattintani.
A router szépen intézi a dolgokat és egyből bármiféle kapcsolódás nélkül megy a net.
Akkor elvileg a pc-n is magától kéne mennie a netnek bármiféle csatlakozás nélkül? Mert a laptopon végül is nem kell semmire se csatlakozni, ha bedugtam a kábeleket akkor laptopról magától megy a net.
kicsit el vagyok keseredve emiatt, pedig már videókat is nézegettem, h más hogy csinálja, és nekem mégsem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!