Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen véleménnyel vagytok a...

Milyen véleménnyel vagytok a Nod32 antivírus-ról?

Figyelt kérdés

Lassan lejár a Norton Internet Security próbaidelye. (ezzel maximálisan meg voltam elégedve kár érte:)

helyette raknám fel a Nod32-őt. Mi róla a véleményetek? mennyire véd jól?

2012. ápr. 1. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha eddig tűzfalas védelem volt, akkor ez felel meg neked: Eset Smart Security5.

[link]

2012. ápr. 1. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Eset Smart Security4, jelenleg 5.0.93.7

Nekem ezen a gépen (négy éves) más még nem volt, régebben megvettem, most újságkódosat használok. Jól be kell állítani, ebben segítenek, akkor kiváló gyengébb gépre is.

2012. ápr. 1. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
az hogy egy nagy fos, a legutóbbi teszten is megbukott az utolsó előtti lett úgy hogy a kezelhetőség húzta fel, válts kasperskyre és nem lesz többé gondod a kártevőkkel.
2012. ápr. 1. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem kiválóan működik a ESS5 a gépemen, na de én megvettem. Nem tört vacak.
2012. ápr. 2. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Én nem vagyok kibékülve vele. Már azzal sem értek egyet, hogy fizessek azért, ami nem 100%-os. Tök mindegy mennyit fizetsz érte, ugyanúgy belefuthatsz egy vírusba, amit nem biztos, hogy ismer. Ha hallgatsz rám, választasz egy ingyenes védelmet. Persze ez a te döntésed...

[link]

2012. ápr. 3. 19:24
 6/8 anonim válasza:

az h egy guminudli...

Avira, G Data, Kaspersky. ezek meg is érik a pénzüket, bár én momentán egyikért sem fizettem 1 fityinget se, soha :D

2012. aug. 15. 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindegy, mit teszel fel, 1000%-os védelem nincs, a Windows tele van mindenféle biztonsági résekkel. Ravasz új féreg Windows rendszerfájlnak álcázza magát, beengedi a védelem. Egyébként öt év alatt egyszer fordult elő, hogy így jártam a fizetős ESS-el. De millióegy támadást vert vissza.
2012. aug. 15. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak a Linux-os gépek vannak biztonságban tűzfal és vírusirtó nélkül. Windows maga a vírus...
2012. aug. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!